Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jön össze soha?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze soha? Lent részletek

Figyelt kérdés

Szal itt vok 16évessen és nem volt még barátnőm ide lenne hogy legyen egy. Amikor elkezdek udvarolni egy csajnak és kérdezgetek róla addig minden oké,de amikor megkérdezem tőle hogy na akkor ekkor és ekkor jó-e neki akkor azt mondja hogy igen s másnap meg felsem jön msnre és általában letilt vagy nem tudom....A kérdésem az lenne hogy miért nem jön nekem össze hogy barátnőt szerezzek??16F

Normális válaszokat kérek köszi!

2009. júl. 25. 16:51
 1/7 anonim válasza:

Szia.

14 éves lány vagyok. Nem tudom, jó szemszögből látom e a helyzetet, de azért leírom a véleményem.

Szerintem ott rontod el, hogy MSN-en beszélsz velük, ott kérdezgeted őket, és ott is hívod őket randira. Ez nagy hiba. Engem is felvett egy srác msnre és ő is ugyanezt csinálta. Én is letiltottam, mivel nem msnen kell ismerkedni, nem az interneten, hanem személyesen.

Noha lehet én vagyok régimódi, de azért én mégis maradnék a klasszikus ismerkedési normák között. :)

Nem veled van a baj, hanem az ismerkedési szokásoddal...ezen meg lehet változtatni. :)

Ha félreértelmeztem a kérdést ezer bocs, csak nem írtad bele, hogy már ismerted e őket előtte, avagy nem. :)

Szia. :)

2009. júl. 25. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Nyugi,nem vagy elkésve sehonnan sem!!!Én is 16 éves vagyok és lány!!!Még nem volt komolyabb kapcsolatom,pedig szerintem se és mások szerint sem vagyok csúnya!Sőt!!Egoista sem vagyok!:D

Tudod lehet hogy a természetemből adódik-bak-vagyok,és azok állítólag megközelíthetetlenek pff!jol kifogtam!!!!

de azért sok szerencsét

2009. júl. 25. 17:11
 3/7 anonim válasza:
Áh ne félj semmi én most vok 21 és még csak egy barátnőm volt.. hülye is voltam, mert ha tapasztalatom lett volna, ott hagyom a francba pár hónap után, így viszont szívtam vele 2év 8 hónapig... most csajozok 1000el.. próbálom behozni a lemaradást, ha érted mire gondolok ;) Amúgy.. sose mond egy lánynak, hogy tetszik.. haverkodj, barátkozz, a lányok hajlamosak visszalépni ha látják, hogy nyomulsz. Persze van kivétel.. Barátságból lesz minden, ne ragadj le egynél, mert akkor úgy jársz, mint én, én már vártam eleget.. soha többet nem követem el ugyanezt a hibát..
2009. júl. 25. 19:00
 4/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok én nyomulós,lehet az a baj hogy nagyon is kedves vagyok a csajokkal nem tudom,de ez miért is lenne baj?!!!!!
2009. júl. 25. 19:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! 15 vagyok lány..(:

Én meghitt híve vagyok annak h látnom kell az illetőt..ezért nem vagyok oda az msnen ismerkedőktől...

Jó oké h pl meglátott vipen és akkor persze felvesz de akkor is kérek képet aztán ha úgylátom h lehet valami akkor megbeszélünk egy kisebb talit...Most van barátom akit szeretek nagyon ezért az ilyeneket ált. lepattintom..

Sztem ha vkit felveszel mesre ne rögtön kérdezősködj csak annyit h mi a neve hányéves hol lakik esetleg kedvenc kajája stb..aztán ha látod h pozítívumokat kapsz vissza elkérheted a telefonszámát...aztán elhívhatod valahova...de ezt ne 1-2 hétbe zsúfold bele mert úgy nyomulásnak számít...vagyis nálam..

Lehet akár egy hónap vagy több és akár beléd is szerethet..a lényeg h nézz ki vhogy és tényleg kedves legyél..:)

2009. júl. 25. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:

* msnre bocsi elírtam..

előző vagyok

2009. júl. 25. 20:42
 7/7 A kérdező kommentje:
ok,lehet hogy nyomulásnak vettem mert 3hét után hívtam
2009. júl. 25. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!