Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet így a párkapcsolat?
Figyelt kérdés
A fiú feltétlen szerelmet érez a lány személye iránt, minden porcikáját imádja. A lány viszont csak azért szereti a fiút, mert a fiú az egyetlen, aki foglalkozik vele, és szereti. Nincsenek nagyon barátai, és zárkózott. Működhet így egy párkapcsolat?2012. aug. 25. 20:18
2/6 A kérdező kommentje:
17 fiú és 17 lány! Félek, hogy a lány részéről ez csak ideiglenes érzés... Ha találkozik (amire kicsi az esély, mert eléggé antiszociális) egy neki jobban megfelelő fiúval, engem hidegvérrel elhagyna!
2012. aug. 25. 20:23
4/6 A kérdező kommentje:
Kb.
2012. aug. 25. 20:26
5/6 anonim válasza:
Ki tudja, ha megpróbáljátok előbb- utóbb a lány is ugyanezt a szerelmet fogja érezni (=
6/6 anonim válasza:
Én ismertem ilyen párt, akik hasonló elven "működtek". Annak az lett a vége, hogy a csaj végül megismert egy, másik srácot, aki tényleg bejött neki, és 10 évnyi kapcsolat után, az eljegyzésük előtt nem sokkal, szó nélkül lepattant.
Nem törvényszerű, hogy a csaj találjon valaki mást, de egy ilyesféle kapcsolatban az ember nyitott szemmel jár, és hát aki keres, az találni is szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!