Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szerelmes vagyok egy fiúba akinek van barátője?

Figyelt kérdés
A srácnak van kb olyan 5-6 hónapja barátnője, de a srác keveset van vele,csak hétvégén találkoznak.Már pár napja kijárunk vele meg a haverjával!Nekem nagyon tetszik a srác, meg én is neki, mert mondta az anyumnak hogyha nem lenne bnője akkor elgondolkodna kettőnkön!Most mit csináljak?Felejtsem el?Én 17 vagyok, a srác 20, a jelenleg bnője 18!
2009. júl. 25. 14:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szereted, akkor megvárod amíg szakítanak a barátnőjével. De bármennyire is oda vagy érte, nem szabad kettőjük közé állnod, esetleg szétszakítanod őket.. Neked sem esne jól!
2009. júl. 28. 17:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is pont ugyan ilyen helyzetben vagyok. Mi jártunk előtte a fiúval de akkor vmiért vége lett a kapcsolatunknak. Talán azért mert a volt nője mindig bekavarta a képbe. Miután szakítottunk újra összejöttek egy-két hónap múlva, de állandóan veszekedtek majd a pasi kidobta. Közben találkozgattunk, beszélgettünk de más nem volt. Most megint van neki bnője de nem szereti és ugyan úgy találkozgatunk. Nagyon jó barátok vagyunk. Több is ez mint barátság. Mindig is több volt közöttünk. Azt mondta, hogy jobban szeret mint egy barátot.

Nah szóval. Szerintem találkozgass vele, abban még nincs semmi. És ha ott is hadja a bnőjét az nem feltétlen a te hibád lesz. Nem te mondtad neki. Ő döntött így...

2009. júl. 28. 17:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Az tuti hogy nem fogok kikezdeni a sráccal,ez meg sem fordult a fejemben!Mert én sem szeretném ha lenne egy pasim és egy csaj bekavarna!!!
2009. júl. 29. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!