Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Újrakezdhetem e vele? Ő is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újrakezdhetem e vele? Ő is akarja?

Figyelt kérdés
Fiatalkori szerelem, aminek vége lett, mert egymástól távol lévő egyetemekre kerültünk! Barátságban váltunk el, nem túl gyakran de tartottuk a kapcsolatot az 5 év alatt, bár személyesen sohasem találkoztunk! Mindketten párkapcsolatban éltünk és a jó viszony megvolt, mikor nekem tönkrement a kapcsolatom ő nagyon kedves volt velem.Egymás bizalmasaivá váltunk, így tudom, hogy a kapcsolata haldoklik, de sohasem adok neki tanácsot mert "vonzalmát" érezve nem szeretnék szakítási tényező lenni! Nem rég véletlenül összefutottunk, azóta zavart vagyok, ő jár a fejemben és talán ez fordítva is igaz. Azt érzem vívódik, nem tudom sugalljak e neki valamit, vagy csak várjak... Már beleszerettem!
2012. aug. 25. 01:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem mond meg neki mit érzel iránta. Aztán lesz ami lesz. Nekem is volt hasonló helyzetem és elmondtam az illetőnek mit érzek. Sajnos nem volt kölcsönös. Amíg nem mondtam el egyfolytában ezen kattogott az agyam. Miután elmondtam úgy gondoltam, hogy hiba volt, de egy idő után rájöttem, hogy nem. Miután elmondtam megkönnyebbültem, még akkor is ha nemleges választ kaptam.

Addig mond el neki amíg megteheted, mert ki tudja mikor mi fog történni és inkább ne bánd meg később, hogy nem mondtad el.

2012. aug. 25. 02:43
 2/2 anonim ***** válasza:

"Fiatalkori szerelem, aminek vége lett, mert egymástól távol lévő egyetemekre kerültünk!"

Ha emiatt vége lett akkor az nem is volt szerelem

2012. aug. 25. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!