Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meghalt egy évfolyamtársam!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghalt egy évfolyamtársam! Hogyan tálaljam a páromnak?

Figyelt kérdés

Ma este értesültem róla, hogy egy egyetemista társam tegnap meghalt. Nem mondanám, hogy hatalmas barátok voltunk, de sok közös óránk volt együtt, ilyenkor mindig egymás mellett ültünk, elszórakoztattuk egymást. Sulin kívül csak neten tartottuk a kapcsolatot, azt is ritkán, de nagyon jókat beszélgettünk. Egy tiszta lelkű, jószívű ember, ámde nem éppen a kellemes múltjáról volt híres, a párommal nem igazán szimpatizáltak.

Összességében én nagyon kedveltem és nagyon meg is visel, hogy ilyen fiatalon, ennyire értelmetlenül... Órák óta csak sírok. Tudom, hogy a páromat baromira nem fogja megviselni a dolog én viszont nem tudom és nem is akarom leplezni, hogy engem nagyon is bánt. Félek a reakciójától, ugyanakkor az is bennem van, hogyha ezért vitázni kezd, akkor nem is tudom minek vagyunk együtt. Anno némi féltékenység is közrejátszott a párom részéről, nem tudom hogy fogja fogadni, hogy én meg most pont "érte bőgök". :'(

2012. aug. 24. 23:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nekem egy egyetemen megismert jó barátom ugrott vonat elé 4 hónapja,én is sírtam,napokig,én közölném vele,hogy mi történt
2012. aug. 25. 06:28
 12/22 anonim ***** válasza:

1. Ha egy ismerösöd meghal (föként fiatalon), akkor tejlesen természetes, hogy megráz téged.

2. Ha a barátod ezt nem tudja felfogni, akkor nem érdemes vele lenned.

3. Ha emiatt veszekszik, akkor igen bunkó lény.

4. Nem keresnék külön "tálalást", egyszerüen bejelentém, hogy ma tudtam meg, hogy X meghalt és emiatt nagyon szomorú vagy.

2012. aug. 25. 07:57
 13/22 A kérdező kommentje:

A legnagyobb baj, hogy ma délután elutazunk majdnem egy hétre együtt a párommal. Én nem akarom, hogy a közös kiruccanásunk ezzel teljen úgymond, de nehéz feldolgozni. Azért nem mondanám ismeretlennek, inkább egy havernak. Suli időben nagyon sokat beszélgettünk, vidítottuk egymást. Legutóbb két hete beszéltünk kb online, de akkor 2 napig folyamatosan. Sosem lehetett komolykodni vele, mindig poénra vett mindent és ez a tulajdonsága valahol nagyon tetszett, ha éppen bánatos voltam. Annyira meg nem mentünk bele a dolgokba, hogy zavaró legyen.

Leginkább az fáj, hogy tudtam, hogy az életvidám keménycsávó mögött egy kisfiú lakozik lelkiekben. Ezt előttem sosem titkolta. Két hete nagyon csúnyán ért véget a kapcsolata, de amikor rákérdeztem hogy hogy van, akkor is csak mosolygott a maga pozitívságával, hogy hát ennek vége, majd jön más, nem gáz. Azóta fogalmam sincs mi történt vele, ami ennyire földhöz vágta. Rengeteg barátja volt, kicsit magamat is hibáztatom, lehet ezért is ilyen nehéz. Öngyilkos lett. Értelmetlennek érzem és kicsit haragszom is rá, csalódott vagyok, mert nem gondolom hogy történhet olyan durva dolog az ember életében, hogy ezt megtegye. 2 hete még tervezte az erasmust, augusztus végén indult volna, erre bumm.

Nem olyan régen a páromnak is meghalt egy lány ismerőse, az akkor benne is volt a hírekben. Emlékeim szerint a lány vezetett, ő okozta a balesetet és tán mindenki meghalt az autóban. Azon a párom volt egy darabig kibukva, de miért akadnék ki azon, hogy ő egy halott lány ismerőse miatt van padlón? Remélem félre tudja tenni a vele kapcsolatos érzéseit és mutat ő is egy kis tiszteletet. Ahogy valaki mondta, nem kell engem sajnálni, csak mellettem állni.

2012. aug. 25. 08:40
 14/22 anonim ***** válasza:
Figyelj. Ha a párodnak van szíve vagy valamije akkor sajnálni fogja. Egy ember halála (aki ismerőse) az megviseli normál esetben az embert.
2012. aug. 25. 10:04
 15/22 anonim ***** válasza:
10-es válaszoló vagyok. Ugyanarról a lányról beszéltem, akin a párod volt kibukva. A lány, az édesapja, és még egy ember haltak meg, egy túlélte, órákig állt az autó az út szélén felborulva, ki tudja, milyen szenvedéseket kellett átélniük. A mai napig beleborzongok, ha eszembe jut. Főleg, hogy utána az egész város erről beszélt, nap mint nap hallottad, kérdezték, hogy mit szólsz hozzá, ugye milyen szörnyű. Szóval a párod valóban megérthetné, hogy min mész most keresztül.
2012. aug. 25. 13:51
 16/22 anonim ***** válasza:

Teljesen normálisak az érzéseid! Egy vadidegen ember is megkönnyezné őt ha mondjuk végigolvasná az életét röviden és látna róla pár képet, (ld: jútúb "..... emlékére" videók)

Ha a barátod nem megértően és emberien áll hozzá akkor dobd sürgősen mert akkor ő cseppet sem jó ember!

Ha a srác halott akkor már attól sem kell tartania hogy őt választod, szóval ha még ezek után is elutasító akkor ő egy igazi xarházi s€ggfej!

27F

2012. aug. 25. 16:13
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha kifejezetten rossz viszonyt ápoltak, miért lenne sz*rházi s*ggfej ha sajnálkozó fintorral és vállrándítással lerendezi az egészet? A te haverod volt, nem az övé. Ő nem gyászol. Neki nem kell hisztizve csapkodnia magát a földhöz.
2012. aug. 25. 16:24
 18/22 anonim ***** válasza:
Tudod kedves utolsó, ezt hívják empátiának, láthatóan neked nem jutot belőle. Nem kell sajnálkozni, se semmi, csak a párját vígasztalni pár nyugtató szóval, öleléssel.
2012. aug. 25. 16:38
 19/22 anonim ***** válasza:

Nyugi, nekem is jutott. Azt viszont maximálisan képmutatásnak tartom, hogy valaki, akit utáltam meghalt, én meg ott sajnálkozom, hogy de kár. Nem érdekelne. Megölelheti a párját, vághat egy együttérző arcot, de többet ne várjon tőle.

Nem mindenki siratja meg az anyagyilkosokat sem..

2012. aug. 25. 16:45
 20/22 anonim ***** válasza:
tegnap 16:45 A lány gyászát kell támogatnia és együttéreznie vele és nem azért mert az a srác bármit is számított volna neki. Mellesleg akármilyen viszonyban is voltak mégiscsak egy fiatal értékes élet veszett oda és ezt át kéne tudni érezni földhözcsapkodós hiszti nélkül is!!!
2012. aug. 26. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!