Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megértetni a párommal, hogy nekem rosszul esnek az ilyen dolgok?

Figyelt kérdés
Már lassan egy éve együtt vagyunk, de nem tud leszokni a szurkálódó megjegyzésekről.. "ha nem főzne nekem, már rég kerestem volna mást", látványosan megbámul minden szembejövő csajt, és röhög rajtam, ahogy ezek után nézek..Minden nap kapok valami b*szogatást, hiába szóltam rá 100x, 1000x, csak nem hagyja abba... Amikor meg látja rajtam, hogy megsértődtem, annyival lerendezi, hogy "de tudod, hogy csak vicceltem".. És még ő van felháborodva, hogy én azt szűröm le a viselkedéséből, hogy nem szeret... Tudom, hogy szeret, csak nem tudom elfogadni, hogy ennyire lesz*rja, h nekem mi esik rosszul.. Azt már megszoktam, hogy ha kettesben vagyunk, ezt csinálja, de mikor mások előtt jönnek az ilyenek, az kiveri a biztosítékot.. Egy 16 évestől még elnézné az ember, de lassan már 27 éves lesz... Mit csináljak vele???
2012. aug. 24. 20:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez elég bunkó viselkedes, en biztos nem birnam ki mellette sokáig . szerencsere az en parom nem ilyen , de szerintem mindenkeppen beszeljetek meg, mert akkor csak magadat teszed tonkre és ot meg nem fogja zavarni.
2012. aug. 24. 20:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Cseréld le!!!Nem érett egy kapcsolatra,később még rosszabb lesz.
2012. aug. 24. 20:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Én nem lennék együtt egy ilyen emberrel. De a te dolgoz,ő nem szeret szerintem. Ha szeretne nem alázna. Mióta vagytok együtt?
2012. aug. 24. 20:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le vele komolyan beszélgetni, és magyarázd el neki, hogy ez megalázó a számodra, úgy érzed, hogy nem szeret, hiába gondolja ő csak viccnek. Ha ez megvolt és még mindig idióta, akkor megpróbálhatod visszaadni neki pl "ha ennél is puhább lenne a p*cse, már nem lenne elég az az egy szerető, akit tartok magamnak". Gyerekes módszer, tény, de sok pasinak csak akkor esik le, hogy mit művel, ha visszakapják. Ha ezek után sem képes némi empátiát mutatni feléd, akkor párterápia, esetleg kalap, kabát, attól függően,mennyire szeretnéd még ezt megmenteni.
2012. aug. 24. 20:34
 5/10 A kérdező kommentje:
De, szeret... csak élvezi, ha bosszanthat. Nem tudom, szerintem nem érzi, hogy nekem mennyire rosszul esik, pedig mondom, már milliószor próbáltam vele beszélni erről.. Mondjuk velem sem könnyű, elég könnyen meg tudok sértődni és felkapom a vizet, úgy érezheti, ez is csak "egy hiszti a sok közül".
2012. aug. 24. 20:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Csak az a durva, amikor már egy idegen (kb 30-35 körüli pasi) azt mondja neki, hogy "hú, hozott neked vacsit? fogd meg jól, mert nem sok ilyen van manapság" és akkor vihog ezen, és a fent említett megjegyzéssel válaszol.. Ilyenkor fordul meg a fejemben, hogy mással tényleg könnyebb lenne. Csak elég nehéz váltani.
2012. aug. 24. 20:38
 7/10 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok mint a párod, állandóan belém rúg az asszony, ha mondok neki valamit , pedig csak poén.
2012. aug. 24. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Én barátom is pont ugyanilyen... :D És 26 éves...

Csak én vagyok teljesen más, mint te. Én az ilyeneken nem sértődök meg, hanem akár órákig tartó szócsatákba folyunk, és oltjuk egymást, hülyéskedünk, szívatjuk a másikat, ki tud frappánsabbat beszólni... :D

Az egész kapcsolatunk főleg poénkodásból, meg beszólogatásokból áll, bár én fiúk közt nőttem föl, rólam lepereg az ilyesmi, nem vagyok egy érzékeny lelkű...

Ettől függetlenül szeretjük egymást, néha teljesen átmegy kis bújósba (tart kb 5 percig, mert utána elkezdi túrni az én orrom, vagy arcon/fülön/orron nyal és visítva röhög, hogy milyen vicces hangokat adok ki, esetleg lábon fing) de én szeretem így. :D El se tudom képzelni, hogy ne ilyen barátom legyen, mert akkor nem tudnék ennyire önmagam lenni...

Én megértem a pasidat, mert én is hasonló vagyok, ha te ezt a stílust nem bírod, akkor szakíts vele. Megváltozni nem fog, és nem is fogja megérteni, hogy neked ebben mi a dráma, mert nem érti, mivel nem sértésnek szánja, csak cukkolásnak.

21L

2012. aug. 24. 20:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... Nem azt mondom, hogy 23 évesen életem párját akarom megtalálni, és "sohatöbbetsenkimással", de azért úgy gondolom, már felnőttem annyira, hogy egy komoly kapcsolat ne a hülyéskedésről szóljon, arra ott vannak a haverjai. És engem meg ne egy havernak tekintsen.. Én is be tudnék neki szólni, még azt is megkockáztatom, hogy neki ez nem is esne rosszul, csakhogy nekem az az elvem, hogy olyat nem teszek a másikkal, amit én nem szeretnék visszakapni. Kár, hogy ő ezt nem így gondolja :S
2012. aug. 24. 20:57
 10/10 anonim ***** válasza:
vágd le a f*szát és rakd a szájába. 11/F
2012. aug. 24. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!