Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megértetni a párommal, hogy nekem rosszul esnek az ilyen dolgok?
Én barátom is pont ugyanilyen... :D És 26 éves...
Csak én vagyok teljesen más, mint te. Én az ilyeneken nem sértődök meg, hanem akár órákig tartó szócsatákba folyunk, és oltjuk egymást, hülyéskedünk, szívatjuk a másikat, ki tud frappánsabbat beszólni... :D
Az egész kapcsolatunk főleg poénkodásból, meg beszólogatásokból áll, bár én fiúk közt nőttem föl, rólam lepereg az ilyesmi, nem vagyok egy érzékeny lelkű...
Ettől függetlenül szeretjük egymást, néha teljesen átmegy kis bújósba (tart kb 5 percig, mert utána elkezdi túrni az én orrom, vagy arcon/fülön/orron nyal és visítva röhög, hogy milyen vicces hangokat adok ki, esetleg lábon fing) de én szeretem így. :D El se tudom képzelni, hogy ne ilyen barátom legyen, mert akkor nem tudnék ennyire önmagam lenni...
Én megértem a pasidat, mert én is hasonló vagyok, ha te ezt a stílust nem bírod, akkor szakíts vele. Megváltozni nem fog, és nem is fogja megérteni, hogy neked ebben mi a dráma, mert nem érti, mivel nem sértésnek szánja, csak cukkolásnak.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!