Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek?! Két tűz között.!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek?! Két tűz között.!

Figyelt kérdés

Szóval adott két srác(lány vagyok). Legyenek A és B. Aval most lett vége két hete a 2 éves kapcsolatunknak. Az utóbbi időben sokat veszekedtünk,nem értettük már meg egymás,állandó volt a feszültség,a rossz hangulat és közérzet. Én kezdeményeztem a szakítást,viszont a végére ő is teljesen úgy látta,hogy külön jobb lesz mindkettőnknek. Azonban rá két napra megkeresett,hogy nem bírja nélkülem,szeret és visszacsinálna mindent. De közben az egyik barátnőm házibulijában megismerkedtem egy sráccal,Bvel,kb egy hónappal ezelőtt (akkor még együtt voltam az imént említett Aval). Beszélgettünk,jól éreztük magunkat,de semmi más nem történt.Mikor elmentünk aludni egy szobába "osztott be" a házigazda(visszahallottam,hogy a srác kérte,hogy velem aludhasson. Szóval ott volt egy ágy, a földön pedig egy matrac. Én leültem az ágyra,ő paidg leült mellém. Az lett a vége,hogy együtt aludtunk az ágyban. Nem történt semmi,csak beszélgettünk,nevettünk és aludtunk valamennyit,ezt mind úgy,hogy közben átölelt. Ezután még találkoztam Bvel,beültünk valahova,megittunk valamit és sokat beszélgettünk. A következő találkozónál már ugye nem voltunk együtt Aval,időközben szakítottunk. Ezt Bnek is elmondtam,sokat beszélgettünk,persze az este végén egy csók is elcsattant. Azóta találkoztunk és akkor is volt egy kisebb csók.Mindketten érezzük a másik vonzalmát,jól érezzük magunkat együtt. Azonban sokszor eszembejut A és a közös emlékeink,hiányzik valamennyire. Na és persze közben odavagyok Bért. Az egyik nap megbeszéltük Bvel,hogy akkor mi is volt ez. Ő azt mondta,hogy nem bát meg semmit,folytatná,örülne,ha vele lennék,de tudja,hogy nekem most nem erre van szükségem és ott a masik dolog,hogy elmegy. Másik városban tanul,messze innen,alig tudnánk

találkozni,nem szeretem a távkapcsolatokat,de közben őrültem hiányzik,úgy érzem én is lennék vele..

Köszönöm annak,aki elolvassa és valszol!

2012. aug. 24. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Azért nem vagy semmi.Van kapcsolatod,de azért együtt alszol egy sráccal.Miért nem rúgtad le a matracra?Szegény A..

Gerinctelen dolog volt.

Szóval még érzel valamit A iránt.De neked már B tetszik,akik egy másik városban tanul.

Azt választod akit szeretnél.A után még mindig érzel valamit,de az halványulni fog.B-t meg még nem szereted,csak kedveled

2012. aug. 24. 14:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát lehet,hogy az volt..de több is történhetett volna,azt mégsem tettem meg..
2012. aug. 24. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:

én érzem,de akkor is.Mással aludni ha van valakid.Ez azért rosszul hangzik.

Menj B után.

2012. aug. 24. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:
*értem
2012. aug. 24. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:

És "A" tudja, hogy együtt aludtál "B"-vel? Mert ha nem, és ez kiderül akkor nem hiszem, hogy lesz választási lehetőséged. Ez bizony tényleg nem volt szép dolog. Lehet csak én vagyok maradi, de az én barátnőmmel ne aludjon egy ágyban egy másik srác, pláne nem úgy hogy át is öleli a barátnőmet. (A rokonok persze kivételnek számítanak).

Szerintem elég egyértelmű, hogy hagyd "A"-t és legyél "B"-vel, mert ha "A"-val maradsz akkor 100 hogy meg fogod csalni, az meg nem lenne fair dolog.

2012. aug. 24. 15:03
 6/7 anonim ***** válasza:
a barátnőm kb ugyanebben a szituban volt, csak neki még hosszabb volt az előző kapcsolata. neki is azt mondtam, és neked is azt tudom, hogy egyik kapcsolatból a másikba menni rögtön, főleg ha az előző hosszú volt, mindig nehéz, mert ennyi idő után eleinte nyilván Ahoz fogod hasonlítani mindig, plusz mert akármennyire is nem volt már jó a kapcsolat, fel kell dolgoznod, hogy szakítottatok. ha ezzel te is tisztában vagy és B is belemegy, akkor összejöhettek, és akkor majd következő lépésben ki lehet találni, hogy a távolsággal mit kezdjetek. viszont akkor At végképp zárd le, tudatosítsd magadban, hogy ha nem működött, akkor ha újrakezdenétek se működne, ne menj vissza hozzá nosztalgiából, és főleg azért ne, mert nincs ott B és hiányzik egy pasi.
2012. aug. 24. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Eléggé gerinctelen dolog volt szerintem is, hogy egy ágyban aludtál Bvel, amikor Aval jártál...

Hagyd mindkettőt. Jobb lesz neked nélkülük.

(Indokaim, miért hagyd mindkettőt:

Aval szakítottál, megcsaltad, nincs bűntudatod, vagyis kihűlt a láng.

B messze lakik, mindenki tudja, a távkapcsolat nem él sokáig.)

Inkább élvezd a nyarat.

2012. aug. 24. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!