Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek a barátomnak a 8....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátomnak a 8. hónapunkra?

Figyelt kérdés
Szeptember 7.én leszünk együtt 8hónapja a barátommal és nem tudom hogy mit vegyek neki.. segítsetek!

2012. aug. 24. 10:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

miért kell minden hónapban ajándék?

de te ismered a barátodat, mi honnan tudjuk, hogy minek örülne?

inkább csinálj neki vmit, az személyesebb mintha vennéd

2012. aug. 24. 10:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Én biztos nem vennék neki semmit. Csak évfordulón.
2012. aug. 24. 10:57
 3/13 A kérdező kommentje:
1.válaszoló valami olyat szeretnék neki venni ami emlékezteti rám.. néha ott hagyom egy-két ruhám mert ott felejtem/ott marad és miután a bátyja kimosta ő azzal alszik(pl:bugyimmal) és valami olyat szeretnék neki venni amivel tud aludni mondjuk egy cuki plüssöt hogy ne a ruhámmal aludjon de szerintem a plüss mellé kéne még venni valamit csak nem tudom hogy mit.. 2. válaszoló mi szoktunk egymásnak venni ajándékot néha hónapfordulóra is(nem minden hónapba) de néha igen..!
2012. aug. 24. 11:08
 4/13 anonim ***** válasza:
szerintem ha mindig vesztek egymásnak akkor az elveszti a jelentőségét. mintha minden hónapban lenne karácsony. amúgy is az első, aztán a hatodik hónap a jelentősebb, utána pedig ez egy év. sokkal jobb ha csak az évfordulókon lepitek meg egymást, mert látod, már a nyolcadik hónapra kimerült minden ajándéklehetőség.:)
2012. aug. 24. 11:10
 5/13 anonim ***** válasza:

1. vagyok

ha tudod, hogy egy plüssmacit szeretnél amivel alszik akkor miért kérdezed? :)

szerintem az is elég nem kell + vmi

2012. aug. 24. 11:15
 6/13 anonim ***** válasza:

szerintem meg felesleges minden hónapfordulóra ajándék...ha netán sokáig együtt lesztek, hamar kiaknázod a lehetőségeidet...mi 5 éve vagyunk együtt, és csak évfordulóra, szüli-névnap meg karácsonyra veszünk ajándékot, de már most is nagy dilemmába voltam hogy mit vegyek az évfordulóra...:)

N22

2012. aug. 24. 11:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

-Hónapfordulóra vesztek ajándékot

-A "pasid" (gondolom nem több 15 évesnél) a bugyiddal alszik

-Ráadásul a bátyja mossa az ott felejtett fehérneműidet

Kur.va érett + érdekes kapcsolat lehet.

2012. aug. 24. 11:32
 8/13 A kérdező kommentje:

11:32es :

-nem minden hónapfordulóra..

-a pasim (16éves lesz novemberben) azért alszik a bugyimmal mert az emlékezteti rám!

-tudod 3pesi él egy lakásban (a pasim,a bátyja és a apukájuk) így hát a a barátom bátyja mos,főz,takarít és ha ott marad 1-2 ruhám akkor azt is kimossa(volt olyan is hogy miután kimosta az egyik pólómat és megszáradt akkor felhúzta(pasim mondta neki hogy húzza fel a pólómat) ! ; )

mi ebben az érdekes?? főleg akkor ha családtag ként tekintenek rám.. az apukája olyan mintha a saját apám lenne(lánya ként tekint rám és úgy szeret mint ha a lánya lennék) a bátyja meg olyan mintha a tesóm lenne..! ; ) : )

2012. aug. 24. 13:03
 9/13 A kérdező kommentje:
3pasi
2012. aug. 24. 13:03
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

:D

-A "pasid" (gondolom nem több 15 évesnél) a bugyiddal alszik

"-a pasim (16éves lesz novemberben)..."

Nem mondom, jól rácáfoltál arra, hogy nem több 15 évesnél...

2012. aug. 24. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!