Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az exem szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az exem szerintetek?

Figyelt kérdés

1,5 éve már, hogy szakitottunk, de a jó kapcsolat megmaradt.

Olykor beszélgetünk, ahogy imént is.

Neki van egy csaj akit kúrogat hónapok óta, megazelőtt is ,hogy összejöttünk ez a csaj volt a szexgépe.

Ismerem a csajt, aranyos de sokat szenved az exem miatt mert mindig lecserélgeti a nőt,tehát ha talál jobbat akkor a jobb kell majd később mindig visszatér a csajhoz.

Rákérdeztem, hogy ennyi idő után miért nem jár vele, amikor a csaj fülig szerelmes belé, mindent megbocsájt neki.Erre nagy nehezen kiböki, hogy a kinézete miatt... mert dagadt a hasa és ilyennel nem mutatkozik, de ha lefogy akkor jó is kisülhet belöle, meghogy a csaj mindig úgy csinál mindent ahogy neki jó.

Kb. ugyanolyanok vagyunk a csajjal annyi, hogy nekem vastagabb a lábam picit és nincs kidülledt hasam, engem akkor miért mutogatott a világnak?

Utána meg leáll nekem magyarázni, hogy ne féljek nálam jobban úgysem fog szeretni senkit, én voltam neki az első szerelme, soha nem fog egyetlen percet sem elfelejteni.

Ilyenkor mibaja van egy 20 éves srácnak??

Kanos? Vagy az érzelmek felszínre törtek?

Megmondom őszintén én még vele újrakezdeném VAGY 2-3 év múlva,de úgy félek hogy lassan újra megszeretem őt:(

2012. aug. 23. 22:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Miért érdekel?
2012. aug. 23. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!