Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire tetszene ez a dolog nektek? Magyarázat lent.
Barátnőm két hét múlva, augusztus 5-én fog hazaérni, Romániában volt a nagyszüleinél. Ő nekem az első komoly kapcsolatom, tegnapelőtt voltunk 7 hónaposak. Rettentően hiányzik, viszont mostanában, mivel már régóta nincs itthon, alig beszélünk. Sokszor kiakadtam neki, hogy mennyire hiányzik, mert nekem úgy tünik, hogy annyira jól érzi magát ott, hogy nem is vágyik haza, nem is várja, hogy hazaérjen és újra együtt lehessünk.
Amikor a vonatról leszáll, szeretnék egy szál vörös rózsával elé állni, és mondani valami szépet neki. A mondandón még sokáig tűnődöm, valami maradandót szeretnék. Alighanem az lesz életem legnagyobb ölelése.
Tehát, tetszene nektek egy ilyen fogadtatás? Minek örülnétek, ha mit mondanék neki? Köszi a válaszokat előre is, tapasztaltabb srácoktól is szívesen várok tippeket.
18 évesek vagyunk amúgy mind a ketten.
Köszi!
Uh, nekem nagyon bejön az ilyesmi. Irigylem a barátnődet:D, szerintem odáig lesz érted.
Mit szolnál valami olyasmihez, hogy: Megveszek nélküled, Megőrülök nélküled, Szenvedtem, amíg nem voltál itt, ilyesmi? Ja, és a rózsát szernitem úgy tartsd, hogy ne lássa meg rögtön, ha a vonatról megpillantja, akkor már nem lesz akkora meglepetés. Hajrá:D!
Köszi a gyors reakciót! Nemrég találtam egy csomó idézetet, ami a szerelmet, szeretetet definiálja. Valószínűleg bedobok még egy ilyen kártyát a virág mellé!
Jaj, már annyira várom :)
Nekem ez a kedvencem ^^
Ha majd átölelsz...
Ha majd átölelsz
És én átölellek...
Akkor,
A világtól
Nagyon távol
Egy ölelésnyi térben
Szememmel szemednek
Kezemmel kezednek
Hadd mondjam
Először én...
Mert ezért születtem
Tanultam beszélni
Csak ezért tudtam
Remélni.
Kérlek, engedd meg
Először hadd mondjam én...
Szeretlek.
Ajjaj, ennyi hasznos tippel már komoly haditervet kell készíteni :)
Nagyon köszi mindent, ezzel már lehet kezdeni valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!