Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
Lassan 16 hónapja vagyok együtt a párommal, kb. egy éve együtt is élünk. Mostanában rengeteg problémánk van, sok adósság. Nehezen jövünk ki egymással, nekem nincs munkám, az ő munkája nagyon kimeríti és nem is keres vele rendesen. Azt mondja ha nem lennének problémák neki is jobb kedve lenne. Csakhogy én úgy vettem észre, hogy mindenki mással jó kedve tud lenni, a (szingli) barátnőmmel ha vagyunk végig nevetnek, jó kedve van, kollégájával, barátaival jó kedve tud lenni, velem egyszerűen nem. Vannak napok amikor fogjuk rá jól kijövünk, viszont szex terén is elég gáz a helyzet. Egy hónapba 2x max 3x vagyunk együtt, akkor jó, csak ritka. Most 2 napig teljesen depressziós volt, nem szólt szinte hozzám, hideg volt, lekezelő. Tegnap este elmentünk inni mert addigra jobb kedve lett, csakhogy nekem meg a 2 nap alatt teljesen le tudta húzni az egész életkedvem. Eleget ittunk és bunkó voltam vele és hideg, ő meg a barátnőmmel jókat nevetett jól szórakozott úgy éreztem nem is kellek már oda. Aztán este elege lett a viselkedésemből, azt mondja undorítóan viselkedtem pedig csak alkohol hatása miatt a barátjával lehet kicsit közvetlen voltam de határokon belül. Ha szabadnapja van a gép előtt ül szinte, a kocsi szervízbe nem is tud sehova menni, beszélgetni nem akart velem. Idegesíti ha sírok. Egyre gyakoribbak az ilyen napok. Amikor dolgozik reggel és este látjuk egymást akkor jól kijövünk, de ha egész nap együtt vagyunk ritka az ha jó napunk van. A gondokra fogjuk mind a ketten, de vajon tényleg így van? Nagyon szeretem őt és szeretném újra a kapcsolatunkat helyrerázni, de egyszerűen nem tudom mi lenne a megoldás. Lehet hogy már a végét járjuk? :(
2009. júl. 24. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Hidd el, ha nincs pénze egy férfinak, és adósságai vannak az nagyon el tudja rontani a kedvét, és depressziós lesz tőle, megváltozik a viselkedése. Egy időben az én barátomnak is voltak ilyen gondjai, mi is ritkábban voltunk együtt, mert a stressz miatt képtelen volt koncentrálni, semmihez nem volt kedve. Gondolom nagyon nagyon zavarhatják a pénzügyi gondok, és ennek tetejébe még te is idegesíted a viselkedéseddel. Biztos nehéz lehet de légy türelmes, állj mellette mindenben, ha érzi h mellette vagy, nem húzod fel apró dolgokkal, könnyebb lesz neki is és neked is.
2009. júl. 24. 20:43
 2/4 A kérdező kommentje:
én mindig behúzom fülem farkam és nem szólok neki csak van amikor már énse bírom főleg ha azt látom hogy a barátnőmmel jobban tudja magát érezni mint velem, és velem még beszélgetni se akart amikor rosszul voltam énis mert nem volt hozzá kedve!
2009. júl. 24. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:

A szavaidat olvasva majdnem magunkra ismertem. Annyira jó lenne tudni, hogy mi a fenéért vagyok én unalmas a páromnak, holott mindenki más jó társaság. Ha el is megyünk nagy ritkán valahová együtt, akkor vagy úgy tesz, mintha ott sem lennék, vagy mintha halálhírt közöltek volna a buli előtt vele.

Nekünk is elég sok gondunk van, de tudod mit? Nem szabad a gondokra fogni szerintem. Mert ha szeretjük egymást, akkor is szeressük egymást, ha zsíros kenyér jut ebédre...

Szex terén nem változott részéről semmi, most is folyton akarja, csak már nekem nincs kedvem hozzá, miután minden áldott nap az ordítását kell hallgatnom, mert nem tetszik neki semmi sem.

A beszélgetés csak még jobban kihozza a sodrából, mert így is van elég gondja... A Te pároddal lehet beszélgetni?

Szerintem valami nagy dolog kell ahhoz, hogy javuljon a helyzet. Egy ötös találat talán???? Remélem nálatok javulni fog valamit!

Sok sikert!

2009. júl. 25. 00:30
 4/4 A kérdező kommentje:
nem tudok vele sajnos beszélgetni :( vagy nincs hozzá hangulata vagy fáradt. meg is értem hogy fáradt mert sokat dolgozik és kimerült, de amikor szabad napja van akkor egyszerűen sosincs hozzá hangulata, tudom hogy tele van gondokkal, de rámfordíthatna 3-4 percet. most pedig az a szitu volt hogy 2 nap full depi nála és a 2. nap estéjén mondta hogy jobban lesz és menjünk el inni a barátnőmmel mert annak szülinapja volt, de tudtam hogy nagyon jól fogja magát érezni és oltogatni fogja és úgy éreztem nem is kellek oda és jött az egyik barátja is és már alkohol hatására meg a düh hatására beszóltam a barátjának olyanokat amiket nem kellett volna (kelletőset) és ezen kiakadt és 2. napja kivan tőle azt hiszi rá vagyok kattanva, csak az a baj hogy nem veszi észre hogy milyen ő amikor más nővel hogy viselkedik amik nekem is nagyon rosszul tudnak esni de nem szóltam. mostmár ott tartok hogy tényleg megpróbálom azt hogy nem szólok neki nem fogom felhúzni magam azért amiért ő idegbajos depressziós és úgy viselkedik velem mint akitől hányingere van! hagyom hogy menjenek a dolgok a maguk útján és majd lesz valami! egy 5-ös nyeremény viszont jól jönne :D sok sikert neked is!
2009. júl. 25. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!