Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este spiccesen lekaptam egy csajt és ma megyek hozzá filmet nézni. Hogyan köszöntsem?
Szia szia vagy adjak neki puszit vagy kapjam le?
Elvileg 4en vagy 3an leszünk náluk.
Akkor:
Sose fogja megtudni..:/:/:/
szia
hogy legyen egy normális válasz. szerintem semmi esetre se kapd le (ézek szerint én is suttyó vagyok, üdv a csapatban) egyszerűen köszöntsd ahogy általában szoktad, és ha a csók miat rosszul érzed magad beszéld meg vele a dolgot, hogy csak a pia miatt csináltad, jó szórakozást.
Felteszem itt a kérdező arra céloz, hogy egy olyan csajjal smárolt, akivel azelőtt nem (vagy régen) és ilyen helyzetben hogy kell köszöni, hiszen nem is járnak, de azért valami van, vagy volt.
Szerintem az a tuti ha adsz 2 normális puszit, de a másodikat a szájára vagy a szája közelébe, de az is lehet, hogy ő fog lépni. A lényeg,hogy ezzel a húzással semmilyen módon nem tudsz beégni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!