Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legdurvább veszekedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább veszekedésed a pároddal?

Figyelt kérdés
Miért veszekedtetek, mi lett utána?

2012. aug. 23. 12:44
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
nem volt ilyen eddig...
2012. aug. 23. 12:45
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
épp most. még nincs vége
2012. aug. 23. 12:49
 3/9 anonim ***** válasza:
amikor a volt barátommal voltam és megtudtam, hogy megcsal. eléggé egyoldalú veszekedés volt és hónapokig tartott. utána rávettem magam, hogy otthagyjam.
2012. aug. 23. 12:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Amikor rájöttem, hogyha tettekkel nem is, de szavakkal "megcsal", flörtöl másokkal, különösen egy csajra ugrottam, aki miatt a kapcsolatunk elején majdnem elhagyott és azóta is folyamatosan belemászott a kapcsolatunkba. Emellett volt több apróság is, ami már gyűlt, de ez tette a pontot az i-re. Hatalmas veszekedés lett belőle én pedig kértem pár napot, hogy végig gondoljam szeretném-e ezt folytatni. Eddig ez volt a legkomolyabb és legnagyobb vitánk, ami majdnem véget vetett a kapcsolatunknak.
2012. aug. 23. 12:58
 5/9 anonim ***** válasza:

egyszer buliból mentünk haza és atom részeg volt (tudja hogy rühellem ha ennyit iszik) haza fele végig veszekedtünk...(náluk aludtunk volna) és a kapuba közölte velem "ha nem tetszik ellehet menni"....sose volt ilyen bunkó velem, még részegen sem...na akkor elpattant az agyam berohantam összeszedtem a cuccom hogy most húzok a p*csába de végleg...és elém állt az ajtóba hogy nem enged ki ilyen állapotba (amelyik utcán végig kellett volna mennem tele van c*gányokkal és féltett is így hajnali fél 3kor) akkor mindent leb*sztam a földre és csak ordítottam...aztán kicsit lehiggadtam...nem győzött bocsánatot kérni és sírt is mert félt hogy ha akkor kisétálok többet nem lát...de szerencsére másnap tiszta fejjel megbeszéltük és abszolút semmi gond nincs :)

ez már vagy 2-3 éve volt...:)

L22

2012. aug. 23. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:
sose veszekedtünk durván, egyikünk se olyan, inkább összeegyeztethetetlenségnek nevezném, milyen szép hosszú szó! emiatt szakítottunk, de soha nem veszekedtünk, legfeljebb vitáztunk, vagy elmondtuk az álláspontjainkat
2012. aug. 23. 13:07
 7/9 B.angel ***** válasza:
Amikor megtudtam, hogy megcsal, exbarátnőjével találkozgat a hátam mögött, amikor már nem akart velem lefeküdni és akkor elpattant a cérna, üvöltöztem vele, de a végén csak én jöttem ki rosszul... Kék-zöld foltokat hagyott maga után és egy azóta is bizalmatlan roncs szívet...
2012. aug. 23. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:

B.angel:

mi az hogy megvert??? :O szemétség!!!

amúgy sok vita után egyszer majdnem szakított velem... az volt a legdurvább, sosem éreztem még ilyet...

2012. aug. 23. 22:42
 9/9 B.angel ***** válasza:
persze, hogy az... egy idióta szemétláda volt. ok nélkül kaptam.. persze neki jogos volt.
2012. aug. 24. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!