Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem ojan kérdésem lene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem ojan kérdésem lene hogy: szerintetek ciki egy 16 éves lánynak 13éves fiuval járni?

Figyelt kérdés
Viszonylag egy magasak vagyunk egyikünk sem hülye vagy ijesmi. Sok benünk a közös ám más témában tanulásban azt irta hogy szerinte 3év kicsit sok lenne szerintetek? NEGATIV KOMMENTEKRE NEM NAYON VAN SZÜKSÉG KÖSZÖNÖM!!! és nagyon szeretem.
2012. aug. 23. 07:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem eddig a nyolckerbe járt általánosba, csak olyan fogyatékos lehet, hogy még onnan is kib.aszták. A másik suliba meg a 18 legretardáltabb gyereket vették fel gondolom, és itt lett 6.:D

2012. aug. 23. 13:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Egy 13 éves kisfiú mit tud nyújtani egy 16 éves lány számára? Kiröhög, de próbálkozni lehet.
2012. aug. 23. 14:07
 13/16 Golan Trevize ***** válasza:
100%

Mit tud nyújtani? Most még semmit, de majd két év múlva ilyet:

[link]

2012. aug. 23. 14:22
 14/16 Golan Trevize ***** válasza:
Nagyapád halála miatt őszinte részvétem, de hogy jön ez ide?
2012. aug. 23. 16:35
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ahoz képest, hogy még csak 13 éves vagy, magyarul egy hetedikes kis p.öcs, elég nagy a szád a nálad jóval idősebbekkel szemben.
2012. aug. 23. 16:54
 16/16 anonim ***** válasza:
59%
Tehát ime országunk jövendőbeli büszkesége,a réti négerek írástudó generációja.
2012. aug. 25. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!