Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sportos, vagány nőt mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sportos, vagány nőt mivel lehetne egy magamfajtának meghódítani?

Figyelt kérdés

Hölgy: 30alatti kidolgozott testű edző, futásmániás, szeret szórakozni járni, rengeteg haverja van és nagy vagányan dumálnak egymással, néha angolul is.

Én: átlagos 30 alatti, 1km futás után nyista levegő és vörös fej, szakadt Suzuki, gyári koszos meló, sosem szerettem a disco-t, és max 2 haverom van, azok is mint én, lepattant alakok. Viszont összemelóztam egy ház árát, és most így van egy kéróm.

Most (már másodszor az életben)szerelmes vagyok mint az állat, de még csak meg se mertem szólítani, hála a szokásos komplexusaimnak. Az első szerelmem is férjhez ment úgy, hogy még a létezésemről sem tudott. De őt nem hagyhatom elúszni! Elegem van, már mindjárt 30 vagyok. Cselekednem kell, de hogyan?

Nem egyszerű társalgásba bonyolódni vele, mert vagy melózik, vagy otthon van,( a szüleivel él), vagy valamelyik haverja van vele. Egyik alkalom sem jó. Akkor? Nem tudom, hová járnak szórakozni, vagy mikor, leskelődni vagy követni nem merem, mert biztos lebuknék. (Végső kétségbeesésemben mondjuk lehet hogy az lesz a vége.)

2012. aug. 22. 22:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

hmmm, jó ez igaz. LEHET de csak lehet, hogy tényleg ez az oka annak hogy nem jött össze egyikkel se, mert egy olyan csávó kell neki mint te.

Azért érzem lehetetlennek, mert nagyon kevés esélyt látok erre a dologra, főleg h abból indulok ki hogy még azt se tudod hogy közelítsd meg egyáltalán. De jó mondtam már, próbálkozz,, szerintem idő pocsékolás, de, h te így látod jónak akkor így.

2012. aug. 22. 23:04
 12/30 A kérdező kommentje:
9-es, egy városban dolgozunk, és párszor láttam a haverjaival jönni, menni, közben beszélgettek pl hogy ki milyen izmos, és mitől. Ekkor tudtam meg azt is, hogy edző. Tudom, hol van edzőterem, úgyhogy gondoltam, csak ott dolgozhat. Így is volt, láttam behajtani munkába menet. Máskor a cukrászdában futottunk össze, akkor egy másik haverjával volt, akinek a barátnőjével voltak gondjai. Találkoztunk már egy éjjel-nappaliban is, 3 csajjal volt, és befutott egy csávó, aki felrótta nekik, hogy mindig buliznak. Itt említette a másik csaj róla, hogy ő majd lefutja a kalóriákat, mert állandóan kocog, télen-nyáron. Egyik kollégám ismeri az apját, ennél fogva a lányt is, ő mesélte, hogy még együtt laknak.
2012. aug. 22. 23:10
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom tök esélytelennek tűnik amúgy szerintem is. Mivel sehogy sem próbálsz szóba elegyedni vele így ő honnan tudja, hogy ő tetszik neked. Ha másképp nem megy és azt mondod hogy személyi edző akkor kezdj el járni a terembe ahol dolgozik és akkor már megvan a közös pont ahol tudsz vele beszélgetni, pl: tanácsot kérsz edzéshez vagy mit tudom én legyél találékonyabb stb stb. :D
2012. aug. 22. 23:19
 14/30 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...Azért az anonim küldözgetés is benne van még a pakliban. Amúgy, gondolom, ti sem nők vagytok, mert a romantikus megközelítés még csak említésre sem került. Lehet, hogy az ellenkező nem máshogy gondolná.
2012. aug. 22. 23:26
 15/30 anonim ***** válasza:
Anonim küldözgetés meg hülyeség mi a fenének ez maximum a filmekben működik... Meg, hogy terveznéd amúgy hogy megtudja ebből is, hogy ki vagy. Egyszer úgy is oda kell menni és bemutatkozni.
2012. aug. 22. 23:32
 16/30 A kérdező kommentje:
Jó, legyen az, beiratkozok. Nem tudom, nekem a virágosdi olyan romantikusnak tűnik, valamint randi pl moziban, tóparti piknik éjszaka, az is hülye ötlet, már, ha igent mond? Amúgy köszönet, hogy ezt most megvitattátok/megvitatjátok velem.
2012. aug. 22. 23:38
 17/30 anonim ***** válasza:
Jó de figyelj szerintem tök fölösleges anonim virágokat küldeni nem egyszerűbb ha bemutatkozol dumáltok mit tudom én, aztán elhívod valahova? Vagy hogy tervezted küldesz neki virágot amire az lesz írva gyere el velem egy elhagyatott tóparti házba ahol csak mi leszünk ketten és senki nem hallja a sikolyod? :D
2012. aug. 22. 23:42
 18/30 A kérdező kommentje:

Teljesen hülyének néztek. :)

Nem , persze nem így gondoltam, mindegy, hagyjuk. Elmondhatnátok pl, hogy ti hogy szedtétek fel a barátnőiteket? Csak, hogy okuljak belőle, és ne a béna vonalon induljak el.

2012. aug. 23. 00:06
 19/30 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz? Nincsennek tuti csajozós szövegek ha erre gondolsz.Egyszerűen ha szóba elegyedsz vele akkor jön magától a dolog. De például buliban nem is fontos a beszélgetés sem. Ha látod hogy egy csajjal nem táncol senki és tetszik neked akkor csak elkezdesz vele táncolni. De buliban nem barátnőt keresünk szóval ez nem is tartozik ide. :D
2012. aug. 23. 00:11
 20/30 anonim ***** válasza:

"Jó de figyelj szerintem tök fölösleges anonim virágokat küldeni nem egyszerűbb ha bemutatkozol dumáltok mit tudom én, aztán elhívod valahova? Vagy hogy tervezted küldesz neki virágot amire az lesz írva gyere el velem egy elhagyatott tóparti házba ahol csak mi leszünk ketten és senki nem hallja a sikolyod? :D"

na így spórolok a gépeléssel, mert én is valami ilyesmit akartam megfogalmazni, lényegében ua. Sorjában. Szóval mindig buliznak, te sose szeretted aham, mind1. Aztán összefutottatok??? vagy inkább egy helyszínen belül tartózkodtatok, lehet neki annyira se maradtál meg a memóriájában hogy sehogy, ezt csak mellékesen mondom.

A kollégáid ismeri, akkor esetleg ő szervezzen közös programot, amire téged is hív meg őt is MÁR HA van ilyen szinten az ismeretség, mert ha csak ja igen tudom ki az akkor persze mind1, vagy iratkozz be. Az anonym továbbra is hülyeség, és mondom biztos hogy nem érne semmit, hogy majd egyszer amikor elő állsz, OOH szóval te küldted őket, óó köszönöm gyere járjunk együtt!

Egyébként is nézd már az ő szemszögéből, valaki ilyen-olyan dolgokat küldözget, semmi név. Aztán nos ez nincs is említve valahogy összejöttök, és majd elmondod neki hogy ja ezeket én küldtem. Hát inkább furának fog tartani, vagy rosszabb, LEGJOBB esetben meg majd megköszöni aztán ennyi. Például a suliban anno volt egy srác, aki tudta mindenki szülinapját, hát hülyének nézték és "félelmetesnek" szóval ez a üüü fuu.

Ha igent mond, gondolom randira, akkor majd esetleg. DE most hogy mondod, ez a legjobb ötlet, komolyan így csak őrlődsz rajta már kitudja mióta egyáltalán, meg követni akarod stb, így is elég durva lenne ha visszahallaná, hogy ja egyébként tudom rólad ezt meg ezt meg ezt. Nem pszihopata csak gáz, persze valamit esetleg halhattál véletlenül de még így is ANNAK TŰNIK még ha nincs is így. Egy idegen nem így fogja lereagálni, hogy jaj de hát annyira tetszel nekem. Persze mondhatod hogy magánynyomozó vagy és miközben utána nyomoztál rájöttél hogy tetszik neked.

SZÓVAL na tessék, akkor mégis csak egy városban vagytok, ha lakni nem is laktok. Menj oda azt kérdezd meg, aztán ha nem-et mond lezárhatod az egészet. És pontosan ezért is mondtam hogy hagyjad már a francba, egyáltalán,, nem is lehetsz szerelmes belé ennyitől, nem is ismered, az hogy tudsz róla pár dolgot nem jelent semmit.

ÉS lehet ha megpróbálod akkor is ugyanúgy elúszik, tehát ez elég előremenő következtetés hogy "nem hagyhatom elúszni". És kettő azért is van ez már bőven túlkomplikálva, mert mondjuk hogy összejöttök és rájössz hogy na hát ez mégse olyan jó mint hittem, VAGY ő jön rá hogy nem szeret és dob téged. Aztán hopp, felesleges volt az egész.

És bőven meg van az esélye egy nemnek, elméletileg több lány is ehm nő is van a világon, próbálkozz náluk, aki talán még jobban is passzol hozzád. Egyébként én úgy csinálom, hogy eljárunk együtt ide-oda, beszélgetünk, SŐT meg is masszíroztam, ugye mm mm intim dolog, DE elmondom neked. MÉG így se garantálja semmi hogy összejövünk. röviden

És akkor te hol vagy még ettől, még a nevedet se tudja... legyél már észnél szerintem téged nagyon elborított a lila-köd. És ezt a te érdekedbe mondom, de ha neked jó hogy egy lány után rohangálsz? de inkább epedezel, akkor csináld. Bár akkor hülye vagy szerintem.

2012. aug. 23. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!