Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 körüli lányok! Titeket vonzanak az idősebb pasik?
Figyelt kérdés
16/L vagyok, nekem a 20-30 közötti pasik jobban bejönnek, mint a korombeliek. Külsőre is, meg ők már tapasztaltabbak, komolyabbak, stb.. Más lány is van így? Vagy csak az itteni 20 alatti fiúk bunkóak, szinte türelmetlenek egy lánnyal, siettetik a szexet?2012. aug. 22. 20:44
12/16 anonim válasza:
ja, valószínű hogy a 20-30 év közötti férfiaknak nem csak dugásra kellesz...-.- Amugy meg a 20 év alatti csajok ribancok, erről ennyit:D
13/16 anonim válasza:
Na ezért nincs a korombeli pasik között olyan aki komoly kapcsolatot akar... mert megkapja az ilyen lányokat. :(
14/16 anonim válasza:
tegnap 21:46
"kedves" idióta válaszoló...
pl. ha én arra kellettem volna az akkor 26 éves páromnak nem hiszem hogy már 5 éve együtt lennénk...erről ennyit...te is csak egy 4 fal között ülő depis emberke lehetsz, akinek hiánya van és nincs nője...ezért vagy ilyen negatív szerencsecsomag...
N22
15/16 anonim válasza:
Én is 16/L vagyok majdnem összejöttem egy 17 éves fiúval aki olyan 18;19-nek nézett ki. Csak valahogy nem illettünk össze meg hiába nézett ki értelmesnek, megismerve valahogy már nem tűnt annak. Én most ismertem meg egy 23 éves fiút akivel abszolút ugyanolyanok vagyunk tökéletesen összeillünk csak messze lakik , meg van barátnője habár már nem boldogok, és elmondása szerint nem is akar ezek után nála sokkal fiatalabb barátnőt, mégis kiderült h nagyon is bejövök neki. Na de mindegy tehát igen úgy 19-23ig jönnek be a fiúk leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!