Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít az hogy egy párkapcsolatban mindkét fél azonos IQ szinttel rendelkezzen?
Mi az, hogy alattad áll értelmileg? Ilyen hülye kérdés után ő már nem is tudom milyen lehet...
Egyébként jó ha tudod, hogy nőknek max. akkora agya van mint egy mókusnak. Ez tény! :)
Azért jó lenne kérdező ha konkrét példát írnál!!!
Az iQ pedig az intelligencia- a veleszületett intelligenciát mutatja! Semmi köze az érettséghez!
Ezek szerint neked magasabb az IQ, és ennek megfelelően érett is vagy?
Vagy csak hiszed magadról.
Nem tudok érdemben válaszolni a kérdésre, mert nem tudom nálad mit jelent az, hogy éretlen.
ÉS mindig vagy néha viselkedik éretlenűl? Jó lenne kedves ha pontosabban fogalmaznál, mert nem mindegy, hogy néha vagy mindig!!!!!!
ÉS hagyjuk már ezt az éretlen dumát, t lányok mindenre rányomjátok ezt a szót, ami már kissé unalmas.
Ez nem kor kérdése, aki hülyének születik úgy is hal meg... Ismerős? Ez sajnos manapság egyre komolyabb méreteket ölt. Az emberi faj átlag értelme a nullához konvergál, sajnos ez van, fogadd el. Keress olyat, aki szellemileg egy szinten áll veled.
Még mielőtt belekezdene a nyivákolásba az itteni értelmi elit, nem tartom magamat különösebben okosnak, sőt... De azért próbáljunk már megütni egy alap mértéket...
Ez érdekes kérdés, engem is foglalkoztat.
Szerintem számít, de nem feltétel.
Végül is, ez még a kapcsolat elején kiderül, hogy agyilag egy szinten vannak-e a párok, és még idejében el lehet ezen gondolkodni.
Nekem erre ment rá a 1,5 éves kapcsolatom. Igaz, ő szakított velem. De utána én is rájöttem, hogy semmi keresnivalóm egy olyan ember mellett, aki nem akar tovább fejlődni, változni. Pl: egyetem, nyelvtanulás, gyakorlatot szerezni, elköltözni, művelődni stb. Neki úgy tűnik tökéletesen megfelel egy vidéki kisvárosban, ahol se munkalehetőség, se kultúra, se semmi... Ja, és utánam összeszedett egy 18 éves csajt, de legalább vele egy értelmi szinten van (vagy még attól is butább a lány). Ettől neki nem kell több ezek szerint.
Szóval tapasztalatból mondom nem fog megváltozni, sőt egyre csak csúszni fog lentebb. Aztán majd beletörődik, hogy "ő már csak ilyen, ennyi jutott neki". A végén pedig még te leszel a hibás, hogy "lenézed őt"...
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!