Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imaprincess_diebitch kérdése:
Szerintetek utazzak el Finnországba vagy ne? 17/L
Figyelt kérdés
A barátommal együtt vagyunk 8 hónapja, és éjjel-nappal együtt vagyunk, nem bírjuk ki egymás nélkül. Áprilisban megkérdezett az ofő, hogy fogadnék-e egy finn cserediákot. Mondom, hát egyszer élünk. Elég szenvedés volt az a hét, sok túra, ráadásul kommunikálni sem tudtam a lánnyal, és elég más mint én...Ha buliba vittem, rosszul volt, ha csak meglátta a piát, oylan ideges volt, hogy remegett, de engem nagyon szeretett, és azóta is mindennap ír Facebookon, hogy mennyire hiányzom neki, milyen szép vagyok, és hogy szeret. Ja, meg hogy a legjobban barátnője biszexuális, és hogy ez milyen jó...Kicsit kezdek félni. Szeptember 5.-én repülök Finnországba 11 napra. Nem sok kedvem van hozzá, mert utálom a hideget, és nem akarom annyi időre itthagyni a barátomat. Mikor osztálykiránduláson voltam, csak 3 napig, akkor is teljesen kikészült a hiányomban...Egy picit azért vonz Finnország, mert még sosem voltam. A barátom könyörög, hogy ne menjek. Még van pár napom eldönteni véglegesen.2012. aug. 22. 15:51
11/11 anonim válasza:
Na mi lett végül?
Amúgy szept. elején Finnországban, főleg a déli részén még nincs hideg és sötét sincs.
A finn csaj amúgy csak barátként tekintett rád? (Nem gúnyolódásból kérdezem, nem muszáj válaszolni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!