Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akiknek gyerekeik vannak és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek gyerekeik vannak és már hosszabb ideje együtt mennyit szexeltek általában?

Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 15:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, ez velünk is előfordult egyszer, hogy azt vártuk, hogy majd a másik kezdeményez, aztán azóta, hogy ezt megbeszéltük nincs ilyen probléma.

Nekünk nőknek nagyon rosszul esik, ha kezdeményezünk és a párunk mégsem akar együtt lenni velünk. Esetleg volt ilyen korábban, és azért nem akarhat?

Az én párom is szereti, hogy ha én kezdeményezek, persze én is, ha ő. Igen, ez mindkét félnek jó, mert így azt érzi az ember, hogy kívánja a másik (ez izgató) és, hogy fontos neki.

2012. aug. 22. 15:52
 12/13 anonim válasza:
én párom is kinnt dolgozik ő 2 hetente jár haza , nálunk szintén többnyire én kezdeményezek , 3és fél napot ( 4 éjszakát) van itthon abból 2 x szexelünk csak ( de nekem ez kevés):(
2012. aug. 22. 15:52
 13/13 A kérdező kommentje:

Amíg itthon volt az első két nap naponta kétszer szexeltünk, akkor ő kezdeményezett, aztán pedig minden másnap akkor pedig én.

úgy vettem észre hogy neki így kényelmes vagy nem tudom...

még egyszer sem utasított vissza én én sem őt.

csak jól esne ha ő is kicsit "megerőltetné" magát.

2012. aug. 22. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!