Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet az, hogy ha a google-ba beirtam barátom nevét és a települést, errre kiadta hogy társkereső. Ott viszont nincs (vagy a google-ba amit beirok összevontan mindent kiad? )
hát akkor lebukott barátod :)
én is jártam így, csak én egy sráccal kavartam, aztán a bnőm megtudta, mert egy meleg ismerkedős oldalon dobott engem ki, a bnőm pedig ravaszkodot a google-val ...
Rosssz vagy !!
Nem szabad googlezni !!
lehet hogy már letörölte magát onnan, és az adatlap nem él, de a rendszerükben még megvannak az adatok.
vagy ugyanazon a néven azon a településen lehet esetleg még egy másik személy is akár.
Olyan létezhet hogy Google-be ha beírtad a barátod nevét, az megtalálta egy társkeresőn, viszont azon társkeresőn már nincs fenn. Ennek az az oka hogy Google bizonyos időközönként letapogatja a világhálót és elment oldalakat, viszont ha van egy változás az adott oldalon (pl kiregisztrál a barátod) az addig nem frissül a Google keresőben amíg újra le nem tapogatja azt az oldalt. Tehát hiába találtad meg keresésnél, lehet hogy azon az oldalon már nincs is fenn. Ilyenkor kattints a "tárolt változat"-ra és előhoz egy pillanatfelvételt az oldalról. Sokszor ez is segít.
És igen, ahogy írtad a Google "összevontan mindent kiad". Tehát a világon létező összes weboldalon keres rá az adott kifejezésre másodpercek alatt, majd kiadja listáját azoknak az oldalaknak amelyeken szerepel a kifejezés.
Mondjuk ha beregelnél arra az oldalra és megnéznéd, hogy tényleg fent van-e...
De én is arra tippelek, hogy már törölte magát, csak megmaradtak az adatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!