Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért sasoltok meg egy nőt a párotok mellett ugy mintha megakarnátok dugni?
tschudinné a csaj tehet róla?? :D Bakker! Nyomj le a pasidnak egy sallert, ha féltékeny vagy. :D
Bár:
- Engem akart már csaj megtépni, nem járt jól, pedig csak "hárítottam"
- Én sosem féltékenykedem- és mindennél "hatásosabb", állandóan hiányolja, és legfeljebb azért bámul csajokat, hogy féltékennyé tegyen:P
Az én párom is ezt csinálja és nekem is szarul esik.
Bár azt mondja neki én vagyok a legszebb...
De a pasik ilyenek sajnos :-(
Párom is mindig ezt csinálja :D Van amikor én is kibukok rajta :D De legtöbbször megmondom a véleményemet az illető nőről- akár jó akár rossz :D.
De én is megkérdeztem páromat, hogy ez miért olyan jó, a válasz csak ennyi volt : Mert akkor mindig jobban oda bújok hozzá, hogy megmutassam hogy én vagyok a jobb és rám figyeljen :D s ez tetszik neki :D
Amúgy én nem szoktam más pasikat megnézni, tuti valami komplexusom lehet :D De valahogy nem vesz rá semmi se hogy más pasikat bámulgassak, nekem ott van a szerelmem akinél helyesebb pasi nem is létezhet :) Minek nézegessek mást? :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!