Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk járnátok egy 152 cm magas lánnyal?
az én barátnőm is kicsike törpicsek volt :) csakhát hülye voltam,és ügyesen elvesztettem...de imádtam hogy olyan kis picurka..szerintem aranyos tud az lenni :)
18/F
jah 183 centi vagyok de simán, vhogy ezerszer nagyobb férfinek érzem magam egy olyan lánnyal mint egy 180 centissel! Ez van xD
f19
Nem látnám szerintem soha hű de szexinek vagy dögösnek, csak szimplán kis aranyosnak... Ezért nem.
Ismerek ilyen magasságú csajt, sosem tudtam másképp nézni rá, mint hogy kis édes. Ennyi és semmi több
Az utcán nem éppen olyan jelenségek szaladgálnak, mint ők.. Rajtuk nagyon sokat dob a photoshop, a fodrász, a sminkes stb.
De ez vonatkozik a magasabb sztárokra is.
De nem az volt a kérdés, hogy velük járna-e vki, hanem hogy egy 152 cm magas hétköznapi lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!