Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmúltam 30, hogyan tudnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúltam 30, hogyan tudnék nőt szerezni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 01:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora egy büdös tróger lehetsz.... Ne csodálkozz ha inkább bottal bökdösnének.... iszonyúan vissza taszító lehetsz!!!! Amolyan férfi nem szégyene! pffff

Javaslom vess véget a szaros életednek!!!!!

2012. okt. 3. 03:01
 22/27 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, külső rendben, lélek nulla. 27 évesen mindenkit elszalajtva. Pedig lett volna lehetőség bőven. Bele nem kell törődni! Csak egyszer kell rászánnod magad, persze előszőr szigorúan prostira! Háznál fogadósra, nézz szét a rosszlányok oldalon, atomjó macák vannak, mind csak arra vár,hogy rámérd a farkad valamelyikre. Utána ha már megvan az önbizalom, akkor esetleg belevághatsz rendes nőkkel ismerkedésbe, de ez egy rettenet nehéz, rögös út, bevallom nekem nem füllik a fogam rá, inkább maradok a prosti ötletnél, könnyebb, jobb szexuális kielégülés, csak hát nincs benne oda vissza szeretet, bár azért nem kizárt az sem. Útcasarki mocsokhoz ne menj. A lényeg, minimum ezt tudd meglépni, mert enélkül vesztes maradsz. AZokkal a nagyképűekkel, akiknek meg szerencséjük volt, és lazán ment a párkeresés nekik, nem kell foglalkozni, mert ők könnyen verik magukat, nincsenek elmebeli gondjaik. Ők a normális emberek. AKik meg olyanok mint én, meg a kérdező, azok speciális igénnyel élnek.
2012. okt. 3. 03:14
 23/27 anonim ***** válasza:

Írj nekem;)

22/L

2012. okt. 3. 08:59
 24/27 anonim ***** válasza:
Én is, de én aszkéta lettem :) A legtöbben azt hiszik minden hétvégén más lányt húzok magamra, mert úgy nézek ki. Amikor utoljára próbálkoztam lánnyal azt hitte átverem, hogy még sosem volt előtte bnőm és bepörögött, hogy ha nem vagyok vele őszinte ő akkor lelép. Mondhattam bármit, lelépett. Rájöttem, hogy nekem erre nincs szükségem, ezekre a helyzetekre, az állandó magyarázkodásra, kavarásra. Valószínűleg ezért nem volt eddig sem bnőm. Amióta ezt beláttam már nincs is szükségem barátnőre (illúzió csak az hogy kell), simán megbarátkoztam a gondolattal, hogy egyedül vagyok. Ha abból indulsz ki, hány olyan ember van aki kapcsolatban él sőt családja van és mégis egyedül van (vagy mit ne adna azért, hogy tényleg egyedül lehessen, csak 1 órára)akkor rájössz, hogy ez csak egy generált probléma az illúziók tengelyén.
2012. okt. 3. 09:58
 25/27 anonim ***** válasza:
Igen előző, én is sokáig így voltam vele, hogy mert nem megy a nőzés, azt a jelmondatot találtam ki magamnak, hogy unalmas-idegesítő-kölöncnyűg! És ezt ismételgetem, ezt ismételgettem vagy 6 éven át, és minden lehetőséget kihagytam, hogy legyen valakim. Magam is vagyok mint állat. Ott a gond, hogy rossz kapcsolatban sem jó lenni, meg egyedül sem jó lenni, de viszont jól működő szeretetteli párkapcsolatban lenni meg egyet jelent a menyország fogalmával. AKinek bejön, az boldog, teljes életet él, és lelki nyugalomban múlik ki az élete. Akinek nem jön be így vagy úgy, az nyugtathatja magát, hogy jó neki így, de szerintem legtöbb ilyen belül érzi, hogy valami, valaki hiányzik, és csak egy földi pokol így az élete. Én legalábbis így vagyok. Tudatalatt vágyom rá, hogy öleljek, szeressek egy gyönyörű nőt, de képtelen vagyok rá. Könnyebb út a nemtörődöm, le-ba-szom hozzáállás, csak hosszútávon fájni fog. Én már mostanában erre rájöttem. A teljes nőtlenség az totál káosz. Agresszív, ingerlékeny, depresszív állat vagyok, mosanában egyre inkább. Nincs jó hatással a pszichére. Telejs nőtlenségnél még az is jobb, ha fizetek a szexért. HA béna valaki az ismerkedésben, a beszélgetésben, akkor lehet menni amoda.
2012. okt. 3. 11:03
 26/27 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdező,mindenféle rosszindulatot mellőzve,szerintem egy kicsit magadba kellene nézned,hogy nem biztos,hogy az általad bizonyos jelzőkkel ítélt hölgyekkel van a probléma,Elmúltál 30 éves,és még nincs társad,nem azt mondom,hogy ez ritka mert sok férfi egyedülálló,a te korodban,de a commentjeid alapján,vagy nem is volt még hosszabb kapcsolatod és itt most nem hónapokról beszélek,vagy az eddigi kapcsolataidból rosszul jöttél ki,esetleg bántottak megaláztak.Mindenkivel előfordul az élete során,és úgy gondolom nem az a legfőbb megoldás,hogy már alapjáraton úgy állsz hozzá,hogy nincs is normális nő a világon.Hidd el nagyon sok van,de ezzel a hozzáállással már alapjáraton eltaszítod magadtól őket,és így hogy senki nem akar közeledni feléd,mégjobban gerjeszted magadban a haragot a nők irányában,hogy mindegyik ugyanolyan,és mindegyik szemét.

Szóval röviden,próbálj meg kicsit a hozzáállásodon változtatni,és pozitívan közeledni mások felé,hidd el megtérül a befektetett energia,és a végén boldog leszel.

Sok szerencsét kívánok!

29/N

2012. okt. 3. 11:11
 27/27 anonim ***** válasza:
Az agressziómat és ingerlékenységemet sporttal vezetem le illetve az önfegyelmet gyakorlom benne. Sokat sportolok, ami felszabadítja ezt. Önfegyelemre szoktattam magam, mert nem a világ vagy a környezetem nem tehet róla, hogy nem lehet bnőm. Nem ihatják ők meg a levét ennek. És mindig törekszem rá, hogy ettől függetlenül, ha lánnyal kell foglalkozni, kommunikálni (barátom bnője rám is indult párszor, ami nem volt egyszerű helyzet, mert vonzódott hozzám sokáig és elég csinos lány)akkor is kiegyensúlyozott és humoros maradjak. Sok lánynak tetszem, de ezek általában mindig valamelyik barátom bnője vagy kollégina. Szóval mindig van valami amiért nem :) Ezért max. annyi van, hogy picit cinikus lettem, főleg, ha iszom.
2012. okt. 4. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!