Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire értesz egyet ezzel az állítással (lent)?
Csak őszintén!Attól térjünk el,hogy van akinek más típusú nő a befutó,képzeljétek oda álmaitok nőjét
Szerintem nem ennyire rossz az arány, mint az állításban, én 60-40%-ot adok a rendes srácok javára akik nemet mondanának egy ilyen "kihívásnak". De ha azt nézzük ez a 60-40 arány is elég rossz, mert ezt is figyelembe véve több, mint minden második férfi megcsalná a barátnőjét...
21/F
Ha komoly barátnőm lenne, nem csalnám meg. Abszolút nem igaz az 5% különben, amit írnak a képhez. Persze a kép készítője nyilván a budapesti éjszakában éli az életét, ahol még saját magát is megcsalja a sok köcsög meg ribi, de azért ne általánosítsunk már ennek alapján.
Persze lehet, hogy 20 év házasság után már csökkenne a hűségesek aránya, de ez a nők között is pont ugyanígy van.
Miért ne írnák ide név és arc nélkül ha megcsalnák a párjukat?
Köszönöm a válaszokat!:)
Igen,elég buta dolog ennyire általánosítani,hogy kb GYK-ra író ember egy lúzer akinek nem adatik meg,hogy barátnője legyen :D Biztos akadnak ilyenek is szép számmal,de tényleg ne általánosítsunk.
Én sem vagyok egy szerencsétlen nő akinek nincsenek barátai vagy párja.Egyszerűen csak unatkozom és érdekelt mások véleménye is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!