Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit érdemes választani sok csalódás után?
1) könnyen beleszeretnék, de nem vagyok biztos benne, hogy ő is viszonozná
2) nem tudom, hogy bele tudnék-e szeretni, de ő biztosan szeretne engem
Sokat csalódtam már és szeretnék egy komoly kapcsolatot, nem tudom melyik lenne a jobb választás.
Olyan sokat csalódtál, hogy már az sem számít, hogy Te szereted-e?
Akkor 2-es.
Értelmetlen a kérdés.
Ebben a srácban csalódtál?
Nem.
Akkor miért ne adnál neki esélyt?
Statisztikailag mindkettő ugyanannyi eséllyel bánt meg: 50-50 százalék.
Amíg nem tudsz bízni, ne kezdj új kapcsolatot.
És amúgy: mi alapján döntöd el, hogy könnyen bele tudnál szeretni? Mi tart vissza?
Mindenképp a második. Rengetegen ebbe a hibába esnek bele, hogy olyat választanak, akinek amúgy sosem leszel elég tökéletes, és ebben az a baj, hogy nem úgy fogad el, amilyen vagy, hanem amit ő csinál belőled.
Ugyanez történt azzal a csajszival akiért 1 évet küzdöttem, most hibát követett el, mert olyat választott, akivel nemrégiben lettek jóban, viszont visszahallottam ezt-azt, hogy a talikra teljesen úgy dobta ki magát, hogy a srácnak mindenhogy elnyerje a tetszését, ellentétben velem, akinek egy szakadt rongyban is ugyanúgy tündökölt volna. A lényeg, hogy ez legfeljebb 1-2 hónapos kapcsolat lesz, de nem is akarok ebbe belemenni, a lényeg, hogy a második a jobb lehetőség. Ha érdekel a történetemmel kapcsolatban bármi is, írj privit és linkelem a blogomból a bejegyzést, ami leír 1-2 dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!