Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdjek valamit a lehetőségeim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdjek valamit a lehetőségeimmel?

Figyelt kérdés
20 évesen még nincs barátnőm. Volt, és van is jó pár, nem is annyira rossz lehetőségem, de valahogy nem érzem azt a pluszt. Mindig a számomra 10/10-esekkel próbálkozok, és nem is annyira reménytelen a dolog, de a lényeg, hogy tapasztalat hiján, valahogy sikerül mindig elszúrni. Mostanában azon gondolkodom, hogy meg kéne próbálni valakivel az említett "bármit teszek, bejövök neki" kategóriából. Kételyekkel és főleg tapasztalatszerzés céljából viszont eléggé nem fair belépni egy kapcsolatba. Szerintetek ideje lenne engednem a társadalmi nyomásnak, és kapni az egyik lehetőségen, vagy tovább kapaszkodni az immár nem is annyira szilárd elveimbe?
2012. aug. 21. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Értem, egy 10/6-os csaj neked szóba sem jöhet, de szerintem nem lehet olyan nagy különbség egy 10/9 és egy 10/10-es csaj között...

Plusz lehet ám tökéletességre hajtani egyfolytában, de aki valóban "tökéletes", az úgyis a saját "tökéletes" párját keresi, te pedig a leírásod szerint nem igazán testesíted ezt meg... szóval úgy kergetsz egy tökéletest, hogy te nem vagy neki elég jó.

Vagy lejjebb adod egy 9-esre mondjuk az igényeket, vagy feltornázod magad 10-esre.

2012. aug. 21. 22:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez egoista lesz, de mivel anonym az oldal, teljesen értelmetlen lenne hazudni vagy szerénykedni: Szerintem attól a 10 es szinttől, engem is csak a tapasztalat választ el. (De ez sajna min. 2 pont:(
2012. aug. 21. 22:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt a baromságot...pontozgatás! Istenem.
2012. aug. 21. 23:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz a használható választ. :) Egyébként nem teljesen mindegy, hogy hogyan adom át a mondanivalómat? A lényeg, hogy az információ célba érjen.
2012. aug. 21. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!