Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátommal úgy volt, hogy a jövő héten talalkozzunk. Lemondta, mert kimegy Németbe nyaralni, pihenni. Ami nem is lenne probléma, csak most leszünk egy évesek.

Azt mondta ne erőltessem rá az akaratomat, úgyis kimegy.:( ez elegge megbantott, mert nem mondtam h. ne menjen :(

2012. aug. 21. 16:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Hagyd ott.
2012. aug. 21. 16:22
 2/8 anonim ***** válasza:
És akkor mi van, ha kimegy Németországba akkor nem lesztek elmarad az évfordulótok? A téridő kontinuum megszakad és kimarad egy nap vagy mi?
2012. aug. 21. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
önzőzik
 4/8 anonim ***** válasza:
hagyd el, nem érdemel meg téged, és valszeg le akar vakarni, azért ilyen, tapasztalat...:(
 5/8 anonim ***** válasza:

miért milyen gyakran találkoztok?

ahogy leírod, olyan, mintha nyűg lennél neki, akkor tényleg nem tudom, minek vagy vele

de az is lehet, hogy más gondja van, vagy nem szereti az évfordulókat ünnepelni, stb

2012. aug. 21. 16:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Én pedig nem értem mi a problémád. Pont akkorra esik a nyaralása, ennyi, majd ünnepeltek ha hazajön.
2012. aug. 21. 16:28
 7/8 A kérdező kommentje:
igazad lehet utolso, lehet tulzasba viszem ezt..
2012. aug. 21. 16:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát abban semmi gond, hogy nyaralni megy, de hogy így áll hozzád az tényleg gáz...
2012. aug. 21. 16:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!