Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem enged el ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem enged el ha nem szeret már?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm nem enged el egyszerűen. Már kértem, hogy hagyjon ha nem kellek neki töröljön le msn-ről is ne keressen. Erre mindig keres azóta is bár én is hibázok mert van amikor úgy teszek mintha nem zaarna, de mikor érzem, h csak szórakozásból ír vagy unalmában akkor elég szarul érzem magam miatta. Milyen dolog az, hogy a mostani pasijáról nekem beszél? Miért nem enged el ha más kell neki? Máskor is olyanoakt mondott, hogy értsem már meg , hogy az élete legszebb része voltam eddig! pedig csak 3 hónapot jártunk...
2009. júl. 24. 00:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Töröld le te őt MSN-ről. Legyél férfi, ne engedd,hogy szórakozzon Veled!
2009. júl. 24. 00:53
 2/3 anonim ***** válasza:

ha szépen nem megy, küldd el határozottan: mond meg, hogy nem vagy rá kíváncsi, más lány érdekel és hagyjon békén, mert nagyon unod.

ha ez sem elég, említsd meg, hogy beszélsz az új pasijával, hogy állítsa le, hátha attól megijed a hülye csajszi...

2009. júl. 24. 09:02
 3/3 anonim válasza:

Ha te magad nem tudod rá a választ akkor mi kívülállók,honnan tudnánk..!!!

Ha te már végleg lezártad akkor lényegtelen,hogy ő mivel próbálkozik,mottóm:.....rája

Miért nem enged el ha nem szeret már?

-Ezek szerint mégis érez irántad valamit,ha nem szeretne nem fektetne ennyi energiát az "idegesítésedre" csak rosszul fejezi ki vagy éretlen vagy csak egyszerűen egy "idióta" De ehhez is mint mindenhez 2 ember szükséges egy adó és egy vevő:)

2009. júl. 25. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!