Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vannak így a barátnőim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak így a barátnőim velem?

Figyelt kérdés

Szóval nincs pasim, nem is volt sosem, de még nem nagyon szeretném magam lekötni, mert túl ambiciózus vagyok, szóval most nem is lenne időm rá az érettségi, meló mellett. Az összes barátnőmnek van pasija és állandóan azt kérdezgetik, hogy mikor lesz már pasim stb.stb.

Kicsit sok már nekem így is, hogy napi 5-6 órában hallgatom, hogy nekik mi van "otthon".. Nem vagyok túl szép, de most már kezdek magamra adni, hogy legalább emiatt ne legyen bajuk.. :D Mit lehet ilyenkor csinálni, hogy ne érdekelje őket ennyire az én magánéletem? Persze a fontosabb dolgokról tudnának, de szerintem ez már a saját életem, én döntök.. nem?! :) Szóval érdekelne a fent említett kérdés.. köszönöm! 17/L

2012. aug. 20. 22:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Mond meg nekik,hogy érettségiig nem lesz.Ha valóban jó barátnők akkor megértik.Ha nem akkor nem is barátnők
2012. aug. 20. 22:22
 2/2 anonim ***** válasza:
elég gáz ha a barátnőid csak a pasijaikról tudnak beszélni veled, ergo semmi másról nem is beszéltek?:D de mondd el nekik szépen rendesen hogy későn érő típus vagy, meg ezt amit leírtál, és ha még ezután is mondogatják, akkor sz.rd le őket, hát nehogymár ők mondják meg hogy mikor legyen pasid!
2012. aug. 20. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!