Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te mennyire változtattok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mennyire változtattok meg egy, szerelmi csalódás után, fiúk?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon rosszul eset ,mert az érzelmeimmel játszottak ,és utána teljesen átértékelödőt a lányokkal való tisztelet. Például bunkó lettem és öszintébb velük szembe ha van valami kérésük én nem teszek nekik eleget .
2012. aug. 20. 21:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Most is lappítanak ,mint szar fűben! :D
2012. aug. 20. 22:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Na én életemben egyszer ittam le magam nő miatt, utána meg is fogadtam, hogy soha többé. Azóta is tartom.
2012. aug. 20. 22:02
 13/18 anonim válasza:

Ez csak egy női duma,hogy nekik szeretet kell meg gyengédség.

Én ezt tapasztaltam eddig,a dolgok így mennek.

Viszont már közel a 30-hoz egy 4 éves kapcsolattal

már kezdem észrevenni a csajomon ,hogy neki tényleg szüksége van némi szeretetre és törődésre.

Bár ez lehet csak egy trükk,lehet így akar megtörni engem,De nem hagyom magam nyugi:D

És figyelj pajtás,mondhatunk Mi akármit,és adhat Neked bárki tanácsot,ha fog jönni egy csaj akibe ismét beleesel,nem azzal fogsz foglalkozni,hogy végig gondold mit akarsz,és hogy viselkedj.

Menni fogsz utána és csak az fog érdekelni,hogy vele legyél.

Azt tudom mondani kicsit légy gyanakvóbb,és figyelj mindenre,ha kicsit okos vagy nem fog meglepetés érni!

2012. aug. 20. 22:05
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát ez borzasztó ! Köszönöm ,hogy megosztotátok velem életetek ezen szomorú szakaszát .
2012. aug. 20. 22:07
 15/18 anonim ***** válasza:

Az első után kevésbé. A második után már kicsit jobban. A harmadiknál én mondtam ki, hogy legyen vége, így az nem fájt annyira (egónak könnyebb volt). A negyediknél már csak legyintettem, és szó nélkül elsétáltam, majd 2 napig nem is mentem haza, elmentem a közeli erdőbe, és csak gondolkodtam. Az ötödik csalódásra egyelőre nem került sor, reméljük nem is fog. :)

Őszinteség nem hátrány, aki nem tudja kezelni, az legfeljebb kiesik, te csak őszinte voltál. Bunkónak felesleges lenni, mert az téged minősít.

2012. aug. 20. 22:12
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem csalodhatsz bennem,mert nagyon szkeptikus lettem !
2012. aug. 20. 22:13
 17/18 anonim válasza:
Úgy is a saját utadat fogod járni,van aminek meg kell történni,ezzel bölcsebb leszel,és fogod tudni kezelni a további helyzeteket
2012. aug. 20. 22:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Az őszinteséggel nincs gond. Én azt tapasztaltam, hogy nem bírják elviselni a kritikát. De néha a legjobb kapcsolatban is előfordul, hogy olyat tesz a lány, amit nem szabad szó nélkül tűrni.

A nehézség az, hogy ne döngöljem földbe. Rájöttem, hogy egyik nő sem fogja azt mondani, hogy "Bocs, tényleg szemét voltam." Felesleges vitában felé kerekednem, mert ezzel csak megalázom. Ehelyett elmondom, hogy ennek-annak nem örültem és finoman célzok rá, hogy közel vagyok a szakításhoz. De NEM mondom ki! Ha kimondanám, akkor azonnal az lenne válasz, hogy ő szakít velem.

Legyél őszinte az első perctől kezdve, de ne legyél bunkó! Sose akarj az eszével vitatkozni! Hass az érzelmeikre!

2012. aug. 20. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!