Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az h minden pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hop-hop kérdése:

Miért van az h minden pasi egy szemétláda? :@

Figyelt kérdés
-

2012. aug. 20. 18:15
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
lehet :)de azért vannak kivételek de sajna az k@va kevés
2012. aug. 20. 21:00
 22/27 anonim ***** válasza:

ez hülyeség. Én azért ha ilyen van nem szoktam ilyen következetetéseket levonni, hogy na jó akkor az összes lány egy utolsó...mocskos...;@;@ÁTKOZOTT..K.RVA!!ARRGHHH!!!

Szerencsére jobban leköt az adott szituáció, meg hogy én vajon mit hibáztam ha valamit. Van hogy két emberen múlik a dolog, mert ő is hülye volt. De hát egyszerűbb a világot utálni

2012. aug. 20. 21:03
 23/27 A kérdező kommentje:
én mindent megadtam a szemétnek szoval nem tom mi volt az oksa
2012. aug. 20. 21:06
 24/27 anonim ***** válasza:

Látod látod egyből le is írtad mit hibáztál.

Nem kell mindent megadni a másiknak,ez nem adakozó est hanem

párkapcsolat.Főleg ha 2 ember kapcsolata még friss:hetek hónapok.

2012. aug. 20. 21:10
 25/27 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező? Egy fiú miatt soha ne legyél szomorú, és ne is legyél kibukva. Nem old meg semmit. :) Próbáld meg minél hamarabb elfelejteni, és könnyebb lesz. :)
2012. aug. 20. 21:13
 26/27 A kérdező kommentje:
17 leszek és csak 2 honap után volt és jah akk is ezt csinálta
2012. aug. 20. 21:15
 27/27 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Rendben, meggyőztél, elfogadom, hogy egy szemétláda vagyok. Bár még sosem jártam egy lánnyal sem és egyet sem bántottam meg, ezért nem is értem igazán, hogy miért is vagyok szemétláda?

27\f

2012. aug. 20. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!