Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha tetszik egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha tetszik egy fiú de ő rám se hederyít?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és van egy fiú aki nagyon tetszik, de nem merem megszólítani. Most megyek nyolcadikba, arra gondoltam, hogy megvárom a tanév végét és megmondom neki, utána már úgysem találkozunk mert szerintem másik suliba megyünk. De én nem szeretnék addig várni! Nagyon tetszik és ő az akivel tényleg összejöhetne, mert nem is beképzelt, mint a többi fiú. Mellesleg már háromszor álmodtam azt hogy megcsókol. Segítsetek kérlek és kíméljetek a rosszindulatú megjegyzésektől. Köszi!
2012. aug. 20. 18:11
 1/8 A kérdező kommentje:
*hederít
2012. aug. 20. 18:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Hány éves a srác?
2012. aug. 20. 18:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát kezdeményezz! :) Beszélj vele! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :DDD

Próbáld csak meg! :) Veszteni valód nincs. Ne várj év végéig, mert akkor meg lehet azt fogod bánni, hogy miért nem beszéltél vele előbb. Így legalább az elején tudni fogod, hogy mivan. :))

2012. aug. 20. 18:15
 4/8 Hole Hunter ***** válasza:
Lehet, hogy ő még egyáltalán nem foglalkozik a lányokkal...
2012. aug. 20. 18:16
 5/8 anonim ***** válasza:

egy próbát megér...nem kell lerohanni, megijedne, még ha tetszel is neki beparázna ha rázudítanád, hogy ő bejön neked.

talizzatok, akár haverokkal közösen, köszönj neki 2puszival, ez ugyis menő, aztán poénkodj vele, dicsérd meg pl a poloját h "király a polod, jó ez a szín" vagy ilyesmi, mosolyogj rá sokat, ha poénkodsz vele enyhén érintsd meg pl nevetés közben fogd meg a vállát vagy a karját, esetleg poénból bökd oldalba :)

ezek aranyos dolgok, ezekből simán leveheti hogy mi a pálya:) esetleg beszélgess vele, hogy "még sose dumáltunk, tök jó h itt vagy..." stb:)

2012. aug. 20. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:
támadd le!
2012. aug. 20. 18:57
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! 3 és fél hónappal idősebb nálam. de az a baj, hogy nem merek kezdeményezni, mert mindig arra gondolok hogy ő biztos nem járna egy olyan lánnyal mint én. igen, van egy kis önbizalomhiányom. nem tudom mit csináljak.
2012. aug. 22. 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez van,csak mi nem jártunk egy iskolába és most sem:( 15/L
2012. aug. 22. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!