Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek neki szülinapjára?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek neki szülinapjára?

Figyelt kérdés

ez egy 31éves pasi..akinek 1hét mulva lesz szülinapja.. és megakarom lepni valamivel..ne vacsi meg semmi..hanem ajándékokat aminek nagyon örülne.. (ő azt mondja hogy nekem..de énmég adni akarok neki valamit) :$

előre is köszi a válaszokat..pusszi

21/L

2009. júl. 23. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:

- ha számtech-őrült, akkor videojáték, kütyü a gépéhez (pl. füles...), stb

- jópofa póló, amiről mindig eszébe jutsz

- könyv olyan témában, amit szeret (barátom a repülőgépeket szereti, ilyen albumot vettem neki, imádja:)

- gravírozott kulcstartó, cigarettatárca, öngyújtó, névjegytartó

- kozmetikum (bár az fogyóeszköz)

- legutóbb elektromos borotvát vettem (10 ezerért már jók vannak) és bevált, és minden nap megdicsér érte :D

- derék öv, férfias nyaklánc vagy karkötő, esetleg óra

egyelőre ennyi jutott eszembe:)

31/L

2009. júl. 23. 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:
vegyél neki tankot. akkor nem kélne féltened az utakon.
2009. júl. 23. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
állíts össze neki valamilyen márkájú kis csomagot!! (pl. lehetne benne: parfüm,borotvákozás utáni balzsam.tusfürdő) Mennyit gondoltál rákölteni?
2009. júl. 23. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy kiszuperált repeszgránátot................azt mindenki imádja!
2009. júl. 23. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:
jó akkor ne tankot(bár kicsit drága is), ha nekem kéne kapnom, akkor borotvának örülnék, de lehet csak azért mert szőrös a pofim. a borotva mindig kell.
2009. júl. 23. 19:27
 6/7 A kérdező kommentje:

hátnemtudom még hogy mennyit..:)

tankot..hogyne..am jolenne ha nem kéne féltenem..:(

am köszönöm mindenkinek..aranyosak vagytok.:) irhattok még.:) am meg ez a tusfürdő meg ilyenek..tök jo 5let:)

irjatok még.:)

2009. júl. 23. 19:32
 7/7 anonim ***** válasza:
...vagy valamilyen érdekes emléktárgyat
2009. júl. 23. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!