Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a kis aranyos, csendes szolid, határozatlan kisfiúk? Hol találok ilyen pasit? 24/l
Figyelt kérdés
Elég irányító típusú nő vagyok, ezért jó lenne egy nálam gyengébb fiú, de sajnos mind magabiztos domináns pasikkal találkozok2012. aug. 20. 12:02
11/22 anonim válasza:
Hát én ilyen vagyok, de jobb szeretem a hozzám hasonló aranyos, félénk kislányokat. :D
12/22 anonim válasza:
A kedvedért leszek határozatlan. 18/F
13/22 anonim válasza:
Húúú múltkor láttam a Keletiben egy nagyon szép rendőr lányt. Nem te voltál?
Ha te voltál írhatnál privátot, szerelmet vallanék neked. Azóta is azzal a lánnyal álmodok.
14/22 anonim válasza:
érdekesnek érdekes..de ott van valami ficam,ha egy nő rendőr...
15/22 anonim válasza:
Mit szeretnél csinálni a fiúval, seggbe dugni, vagy mi?
16/22 anonim válasza:
na ezekből a díszb-uzi gyerekekből bőven akad manapság... ugy is elszaporodtak manapság...
17/22 anonim válasza:
ezen az oldalon azt hiszem rengeteget találsz
18/22 anonim válasza:
Mi az, szétszakadt otthon a papucsod, és kéne egy másik?!
19/22 anonim válasza:
Tele van velük az oldal :) Én is csendes, szolid, félénk természetű vagyok, bár nem mindig határozatlan :)
20/22 anonim válasza:
Na emberek ezért jó hogy nincs két egyforma ember:) Ilyet se hallottam még, hogy valaki direktbe ilyen típust keres. Természetesen vannak ilyen fiúk/férfiak... nálad gyengébbet se lesz nehéz találni, manapság a vasalt haj a menő és rokonai, ez tuti nem erőt sugároz. Amúgy én nem mondanám magam kifejezetten csendesnek, mert elég nagy szám tud lenni vala :D Mégis van ismerősöm aki kisfiúnak hív ismeretlen indokból, muszáj volt ideírnom mert erről a kérdésről pont ő jutott eszembe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!