Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmomban is ő jár a fejemben. Mit tehetnék?
A közeli napokban lesz napra pontosan egy éve, hogy megcsókolt. Egyetlen csók volt a részéről a kapcsolatunk barátságnál több része. Én meg, én hülye, beleszerettem. A csók után 3szor beszéltünk interneten, és hónapokig semmi, aztán egyszer össze vesztünk, és most ha az utcán összefutunk, nem köszönünk egymásnak. Rendszeresen vele álmodok. Azt akarom ezzel szemléltetni, hogy ha szereted, az még sokáig kínozni fog téged, ha nem teszel semmit. Írj rá, még nem késő, de minél tovább halogatod, annál jobban elhidegültök egymástól. Ha ráírsz, és úgy reagál... jól jársz. Ha rosszul reagál, legalább tudod, hogy felejtős, és nem gyötör a mi lett volna, ha akkor írok neki, stb.
Ha nem írsz rá, gyötrődsz, és nagy a valószínűsége, hogy ő is. Próbáld meg!
5-ös hozzászóló, ez a sztori kísértetiesen hasonlít az enyémhez :) Csak nincs még egy éve.
Szerintem írj neki, lehet jól sül el, de nem lesz ott a "mi lett volna, ha"
Egyébként hány éves vagy? És kb. mennyi az az annyi (távolság)? Ha komolyan gondolod (én úgy látom, igen), és ő is (ha ő is többet szeretett volna, ilyenek), próbáljátok meg. Sokan élnek manapság távkapcsolatban, hátha nektek is menne.(:
(5-ös válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!