Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha a lány kövérebb, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha a lány kövérebb, mint a fiú?

Figyelt kérdés
175 cm és 56 kg vagyok, szal nem vok igazából drabális, viszont kifejezetten a nagyon vékony, anorexiás alkatú fiúk jönnek be, a mostani cukorfalatka pedig még alacsonyabb is, mint én...
2008. máj. 10. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Ha kövérebb a csaj, nem gáz. De ha magasabb, azt már 3 km-ről kiröhögm.
2008. máj. 10. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Én erősebb is vagyok a barátomnál és még magasabb is kb 5-7cm-el. Ja és bátran hordok mellette magassarkút is, mert neki tetszem ugy is. Sokan megnéznek minket. Van aki azt mondja hogy egy ilyen jó srác h lehet egy ilyen lánnyal, van aki azt mondja hogy egy ilyen jó csaj hogy választhatott magának egy ilyen töbszli pasit. Minket nem érdekelnek az utcán sétafikáló emberek véleménye. Ha tetszik valaki és szereted akkor nem a külsőségek a fontosak.
2008. máj. 10. 20:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

a szerelemben nicsenek határok. amugy nem is vagy kövér. ne hülyéskedj.

ha 175 centi lennél és 90 kilo na akkor lennél kövér.

és nehogy már a soványoknak csak sovány pasijuk/csajuk legyen....ez hülyeség.

idd el hogy nem gáz, ha neked ő tetszik neki meg te akkor nncs semmi gond. mások vélemnye meg nem számit. csak ti.

2008. máj. 10. 23:15
 4/7 A kérdező kommentje:

én is így gondoltam, csak azért érdekelt mások véleménye. nem azért, mert befolyásolna, de érdekel:)

hozzá képest vmennyire kövér vagyok, illetve inkább nagydarab.

2008. máj. 11. 10:41
 5/7 anonim válasza:
100%

Ne hülyíts, neked vékony/normál az alkatod.

Ne érdekeljen, hogy mit gondolnak a többiek. Amíg nem büntetik, addig nyugodtan. :-)

2008. máj. 11. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fiúnak nem gáz, akkor egyáltalán nem. 56 kiló sok lenne? Nem hiszem. Amágy kövér csaj is lehet szexy!
2008. máj. 12. 03:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat sztem ok. a baratomat 1 eve mikor megismertr\em, en is a sovany fiukat szerettem, es o olyan volt. most mar kifejlodott igazi ferfi lett belole, mar nem sovany meg ilyenek, de mar igy is szeretem:) ez telejesen normalis
2008. máj. 12. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!