Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, melyik típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, melyik típusú nő csalja meg nagyobb eséllyel a párját?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez nagyon sok mindentől függ, de ha csak ezt vesszük figyelembe.

1. Visszahúzódó lány, aki nem falja a férfiakat, volt életében 1-2 kapcsolata, vagy éppen még az elsővel van együtt. Nem az a típus, akiért odavannak a férfiak, aztán mégis próbálkozik nála valaki más a párján kívül.

2. Olyan típusú lány, akiért sok férfi odavan, bárhol jár, mindenki őt akarja, tegyük fel, hogy már a sokadik kapcsolatában van (bár ez nem feltétlen szükséges), de tényleg lépten-nyomon próbálják elcsábítani a párjától. De ez a kapcsolata előtt is így volt, mégis ezt a srácot választotta.

Nyilván mindkettőnek megvan rá az oka, az elsőnek az, hogy kíváncsi esetleg, hogy milyen más férfivel lenni, hiszen még nem volt ebben része igazán, a másodiknak az, hogy sokkal nagyobb a kísértés és bárki közül válogathat.

2012. aug. 17. 16:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%
Egyértelműen az első. Lásd a mondást arról, hogy kiből lesz a legjobb feleség, ami meglepő módon tényleg igaz.
2012. aug. 17. 16:51
 2/11 anonim ***** válasza:

ó, vannak ilyen típusok?

az akinek kevés párja volt, már csúnya?

aki szép, annak feltétlenül sok pasija volt?

feltettem itt egy kérdést, fordított volt, férfiakra vonatkozott, kíváncsi vagyok a válaszokra, mennyire lesznek előítélet mentesek, komolyan

nem a az elemszámon múlik, hanem a motivációkon, mindenkit más motivál a kevés/sok partnerre..kit mit

és ez egyénfüggő

amennyiben a kiélte a motivációit, lehet később hűséges egyes is, kettes is, ha odafigyel rá a párja és működik a kapcsolat, mert ez ugye kettőn múlik...

2012. aug. 17. 16:58
 3/11 poiu ***** válasza:
Én úgy látom, hogy a gimis első szerelemből lett házasságok zöme nem működik jól. Ahoz, hogy egy nő biztos legyen abban, hogy megtalálta az igazit, nem árt, ha volt elötte pár nem igazi. Az szerintem marhaság, hogy azoknak a nőknek van kevés kapcsolatuk, akikért nincsenek oda a pasik. Sőt, gyakran a nem túl csinos nők élik ki magukat a "hódításban" - mintha teljesítmény lenne egy pasi elcsábítása egy egyéjszakás kalandra.
2012. aug. 17. 17:04
 4/11 anonim ***** válasza:

Második.

Magamból indulok ki, én az első típus vagyok, 6,5 éve párommal és semmi késztetés bennem, hogy félre menjek, pedig még ajánlkoztak is anno.

2012. aug. 17. 17:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit manipulalt ez a kerdes, de ha ennek ellenere objektiven nezem, akkor is az elso.

Bar tenyleg sokmindentol fugg, en a masodik kategoriaba tartozom, bar nem volt sok pasim. Viszont a baratnoim kozott sok olyan lany van, akiknek nincs olyan nagy sikere a masik nemnel es amikor vegre tetszettek valakinek, akkor megha egyaltalan nem olyan volt az illeto, amilyenre vagytak volna, akkor is belementek egy kapcsolatba, sot van aki mar azota hazassagba is. Viszont pont ezeknek a lanyoknal lattam azt is, hogy sokszor csak azert szakitottak, mert jott egy jobb, mig azoknal akik olyan pasit valasztottak, amilyet akartak ez nem volt jellemzo, ott a szakitas oka inkabb mindig valami kapcsolaton beluli problema volt es honapok/evek teltek el egy uj kapcsolat elott. Amugy persze ez sarkitott ed kozel sem mindenkire igazak ezek a kategoriak, de szerintem is azok hutlenebbek, akiknek kevesebb lehetoseguk van/nem eltek ki magukat. Viszont akinek nem inge ne vegye magara, megbantani senkit nem akarok, csak az elmult 10 evben ezt tapasztaltam a barati koromben.

2012. aug. 17. 17:12
 6/11 anonim ***** válasza:

4: "Magamból indulok ki, én az első típus vagyok"

oké, tehát a véleményed tökéletesen szubjektív, és így irreleváns a kérdésben.

2012. aug. 17. 17:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Mindkettő megcsalja a párját, ha nála jóképűbb pasi próbálkozik be.
2012. aug. 17. 17:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Az a nő csalja meg a párját, aki már nem szereti eléggé. Ismerek olyan lányokat, akiknek az 5. kapcsolatáig semmi gond nem volt, a 6.ban meg bekkattant nála valami, és elkezdte csalni a barátját. A visszahúzódó lányok is gyakran beleesnek idősebb korban ebbe a hibába.

De! Én úgy gondolom, hogyha egy lány visszahúzódó és az első barátjával éli le az életét, de azt úgy, hogy kiéli magát, akkor nem lesz megcsalás. Értem ezt az alatt, hogyha együtt is vannak olyan jók, és csinálnak annyi közös programot, hogy élvezni tudják az életet, akkor egy megcsalásért nem mondanának le erről. És ugyanez igaz mindkét nem esetében.

Szóval a válasz a kérdésedre: Nincsen statisztikai adat arról, hogy melyik típus a "csalósabb", ez emberfüggő.

2012. aug. 17. 17:25
 9/11 anonim ***** válasza:

Aha, persze, csak, mert létezem, és magamból indulok ki, már nem hasznos a válaszom.

Akkor jövök a környezetemmel, ha ez számít neked: cicababa csaj, divatos ruhák, állandó flörtölgetés, mindenki őt akarja meghúzni, ő bele is megy a játékokba, pedig párja van, akitől majdnem lett gyereke.

Másik csaj: ki tudja miért, mivel, az ujja köré tekeri a férfiakat, f*szról f*szra száll, a férfiakat csak úgy fogyasztja, a nagy szerelmet keresi, de nem bír megmaradni senki mellett, persze nem tisztességesen kilép a kapcsolatból, hanem félredug.

És még sorolhatnám. Azért indultam ki magamból, mivel én visszahúzódó, csendes lány vagyok, így nem is igénylem a félremenést, egy nyugodt, békés kapcsolatot szeretnék, házassággal, gyerekkel, gondolom én a hasonszőrűek is így éreznek és nem a züllöttség vonzza őket... Elvégre, akkor minek lennének csendesek, ha dugni akarnak, félremenni?

2012. aug. 17. 17:27
 10/11 anonim ***** válasza:
az elégedetlen
2012. aug. 18. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!