Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak azért gondolom így, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azért gondolom így, mert még mindig szeretem?

Figyelt kérdés

A voltbarátnőmet még mindig szeretem. Szerintem Ő nagyon szép és a teste is kitűnő. Belső tulajdonságok szempontjából is majdnem hibátlan. Úgy érzem, hogy nálánál jobbat nem találok. Vajon ez azért van mert szeretem, vagy tényleg így van? Mondták más fiúk is, hogy jó a teste, és elég sok fiú ismerősömnek tetszik. Remélem egyszer elmúlik ez az érzés és lesz majd egy másik lány akiről így fogok vélekedni. Bár jelen helyzetben elképzelhetetlen.:(

Én 19fiú Ő 17lány

2009. júl. 22. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem is ez volt az exemmel, hogy sose lesz nála jobb meg stb. és láss csodát most egy álomcsajjal járok akinek a nyomába se jöhet az exem... vak voltam... és szerelmes... nagyon... de már elmúlt és látom, hogy nem volt nagy cucc és még bunkó is volt velem. ennyi.
2009. júl. 22. 23:27
 2/5 A kérdező kommentje:
a voltbarátnőmről még azt sem lehet elmondani, hogy bunkó lett volna velem. Néha kicsit gyerekesen viselkedett, de engem nem zavart.
2009. júl. 22. 23:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
hat ha szerelmes voltal nagyon akkor az ilyen helyzetek mindig olyannak tunnek h itt a vilag vege, pedig nem. ha szeretted es vege akkor ennek ido kell mig a sebek begyogyulnak. nem kell felned, csak legy nyitott egy uj kapcsolatra ha ugy alakul es ne keresd majd a masikban a volt baratnodet, az altalaban rosszul szok elsulni. es hidd el idovel jonni fog egy masik csaj es megint eltalal majd amor nyila :) addig is kitartas!
2009. júl. 24. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:
47%

Ha majdnem tökéletes nő akkor mértakarod elfelejteni??=)

Próbáljátok meg újból az egészet hátha jobban fog sikerülni;) vagy ha nem akk sajnos tovább kell lépni :/

2009. júl. 24. 16:20
 5/5 anonim ***** válasza:
ez most majdhogynem természetes! majd elmúllik!!
2009. júl. 25. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!