Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még esélyem nála?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 10hónapja vagyunk együtt.Tegnap beszéltünk msn-en és kérdezte nem-e akarok átmenni hozzá és mondtam hogy nincs kedvem.Kb 1 hete nemláttam már.És kérdezte hogy nemhiányzom?És írtam neki hogy valamiért nemnagyon.Aztán ma írtam hogy szakítani kéne stb ha én ígygondolom.Én szeretek vele lenni,és most hogy így "szakítottunk" már eléggé hiányzik is.Tudom énvoltam a hülye de már késő.Szerintetek van még esélyem hogy visszakapjam őt?
2009. júl. 22. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:

jézusom volt valamelyik nap egy kb ugyanilyen kérdés csak azt lányírta abban is 10 hónapot írt asszem meg h msn-en beszélni szoktak a ráccal meg h van e még esélye az nem a te

csajod esetle?:O

2009. júl. 22. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:

az ember mindig akkor jön rá h mennyire fontos neki a másik ha elvesztette! ezt jól jegyezd meg!

Esélyed persze h van, de ha nem érezted h hiányzik akkor ott lehet vmi gond! Beszéljétek meg hisz ha szerelmesek vagytok akkor ő a legjobb barátod is egyben és beszélhettek nyíltam!

Sok sikert és majd írj h mit szólt!

19/L

2009. júl. 22. 19:38
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát msn-en azt beszéltük meg hogy most pár napig nembeszélünk egymással és majd kiderül hogy milesz hétvége körül.És ez tényleg igaz hamár nincs akkor hiányzik :( Remélem ad mégegy esélyt.Volt már párszor hogy összevesztünk de idáig mindig kibékültünk egymással.

Előzőnek meg hát nemtudom,nemhiszem hogy ővolt bár kitudja.Esetleg belinkelnéd azt a kérdést?

2009. júl. 22. 20:12
 4/8 A kérdező kommentje:
A kérdésbe kijavítom ő írta ma hogy szakítani kéne*
2009. júl. 22. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok! akkor hagyd, esetleg éreztesd vele h nem bírod már tovább! várj napot és hívd fel h szereted és elrontottad és nagyon hiányzik! hidd el meg fog bocsátani! szeret még csak nem tudja h mit szeretnél! sok sikert:D
2009. júl. 22. 20:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Megvárom a hétvégét és kiderül :)
2009. júl. 22. 21:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Nah én szerintem nem írok neki ha mégse haragszik rám és ő ír akkor beszélek vele ha nemír akkor tényleg ennyi volt.
2009. júl. 23. 19:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Úgynézki sikerült :)
2009. júl. 24. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!