Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem de hogy mondjam neki?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.A barátom velem egyidős.1 csapatba jártunk bulizni de eddig sosem láttam aztán most és nagyon beleszerettem.Ez kb egy hónapja volt h megismertem.Tegnap jöttünk össze és nagyon boldog vagyok de sajnos az a "kör" amiben találkoztunk nagyon laza.Laza alatt azt értem h sok pia sok másnaposság,sok csak és persze szex...nahát ez az ami engem frusztrál...mert már az első napon is ezzel nyaggattak a többiek..mindenről ez jutott eszükbe...Úgy volt hogy elmegyünk 1ik haverhoz dvd-zni de ezt a megjegyzést tette h :" van nálunk 2 üres szoba" erre hirtelen nagyon mérges lettem és ő észrevette és megkérdezte "mi a baj?" én nem akartam neki elmondani ezért persze azt mondtam semmi csak fáradt vagyok...:/

aztán mikor elköszöntünk egymástól finomat ráutaltam és azt mondta neki nem ez a lényeg mert szeret...én elhinném csak hát a többiek...:S

Hogy mondjam el neki h nem akarom?Vagy is nem most lehet ha már 1-2 hónapja járunk akkor de nembiztos..nemtudom hogy mondjam el neki..:Segítsetek légyszives

2009. júl. 22. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki nyíltan,hogy korainak tartod. És ne érdekeljen ki mit mond,ne folyásoljon be senki. Az legyen,ami neked jó. És főleg ne feküdj le vele úgy,ha azt mondja szakít,ha nem teszed meg. (Azért írtam ezt le,mert manapság sokan játszák el ezt,hogy lefektessék a barátnőjüket.) Csak akkor tedd meg,ha tényleg érettnek érzed rá magad,és már jó ideje együtt vagytok a barátoddal,úgy érzed neki odaadhatod magad,mert megérdemel. Nem mindegy ám,hogy kivel fekszel le elöször:) Sok sikert!
2009. júl. 22. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak akkor feküdj vele le ha azt te is akarod, ha érzelmileg testileg egyaránt készen állsz rá.

Mondd el neki ha te még nem vagy rá felkészülve, ha szeret vár, ha nem akkor nincs mit bánni.

2009. júl. 22. 21:33
 3/4 anonim válasza:
hát szerintem meg még fiatal vagy hozzá meg még mit gondolnának aztán rólad ha csak úgy lefeküdnél vele
2009. júl. 22. 21:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Az biztos h nem hagyna el emiatt...

Én is azon vagyok hogy várok és kicsit gátlásos is vagyok mert hát nemtúl nagy a mellem aztán hát ez is bánt meg nem is akarom ezt az egészet még...15 évesen nem akarom kikiáltattni magamat minden r*bancnak..:S

de köszi a válaszokat sokat segítettek..(:

2009. júl. 22. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!