Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig jártatok, mielőtt összeköltöztetek?
Figyelt kérdés
Hány hónap, vagy év után költöztél össze a pároddal? Hány évesen? Albérletbe, saját lakásba, egyikőtök szüleinél?2012. aug. 16. 15:19
1/8 anonim válasza:
Kb. másfél év után, de csak azért nem előbb, mert nem találtunk normális albérletet.
2/8 anonim válasza:
1 hónap után (elég korán de nem bántuk meg) összeköltöztünk albérletbe most 10 hónaposak vagyunk :)
én 27 F ő 24 L
és nagyon jó együtt
3/8 anonim válasza:
Mi egy hónap után költöztünk össze, de előbb akartunk, csak több mint 100 KM-re laktunk egymástól. Először apósomnál, aztán mentünk tovább albérletbe. 3 éve vagyunk együtt.
4/8 anonim válasza:
az első barátommal 3 hét ismeretség után költöztem össze, akkor voltam 19 éves és 4 évig tartott.
a mostani barátommal fél év távkapcsolat után költöztem össze, 2 éve tart.
5/8 anonim válasza:
1 ev, 2 honap. Alberletbe. Elötte 4 honapig sporoltunk.
20L 35F
Mar 3 eve hogy együtt lakunk.
6/8 anonim válasza:
4 év. egy évet éltünk együtt, aztán rájöttünk, hogy ez sehogy sem működik.
7/8 anonim válasza:
5 éve vagyunk együtt, most újítjuk fel a lakást, amit vettünk, jövőhéten költözünk :)
22l
8/8 anonim válasza:
2 hét után hozzánk költözött! előtte sose éltem együtt pasival, de most már nem tudom elképzelni, hogy ne legyen velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!