Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szólít sehogy? Normális ez?
Több mint 1 hónapja ismerkedek egy lánnyal és még nem szólított a nevemen se meg sehogy se. A tudta nélkül megnéztem a telefonjában és ott is a hivatalos nevemen vagyok beleírva. Nem értem ezt. Nekem kicsit fura, hogy ennyi idő után sem becéz, de még a nevemen sem hív.
Miért van ez? Annyira nem lehet távolságtartó a kapcsolatunk sem, mert már szex is volt köztünk.
Volt egy barátom kb 2. hónapig és ő se hívott sehogy. Egyszer szólított a nevemen, de azt is olyan fura volt hallani az ő szájából. Furcsa dolog ez. De amúgy én sem tudtam szólítani sehogy, se becézni... Egyszerűen nem jött a számra semmi.
Attól, hogy volt szex, még nem jelenti azt, hogy nincs köztetek távolság. Én sem éreztem azt azt a srácot, ha most jobban belegodolok, de szerintem ő sem engem. Ő erősen önbizalomhiányos volt, én nem igazán, hogy úgy mondjam, lehet nem voltunk egy "súlycsoportban" csúnyán mondva, de nem tudok másképp fogalmazni. Én erre vezetném vissza, nem tudom ez mennyire lehet igaz rátok.
Remélem valamennyire érthetően fogalmaztam...
* Én sem éreztem azt a srácot túl közel magamhoz
Bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!