Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnömet mittegyk?
És miért volt erre a megcsalásra szükség? Nem hogy
örültél volna, b.meg, hogy van egy rendes barátnőd...
Én mindenképp szeretném megtudni a dolgot a barátnőd helyében, méghozzá a te szádból, minél előbb, nem hónapok múltán egy x-edik személytől.
Mondd meg neki, hogy sajnálod, undorítónak tartod magad miatta, és hogy nem szeretnéd őt megalázni azzal, hogy tovább hülyíted, ezért szakítasz vele. Persze, ha ezt megtudja, és az Ő száját hagyják el a szavak, akkor természetesen maradhattok együtt a továbbiakban is, hacsak mindketten annyira szeretitek egymást, hogy együtt tudtok ezzel élni.
Bár ha képes voltál megcsalni, akkor kétlem, hogy olyan rohadtul szeretnéd, mert ha így lenne, akkor nem tudnál más nőre ránézni se. Szóval szerintem mindenképpen az a legtisztességesebb megoldás (ebben a különben teljesen tisztességtelen szituációban), hogy bevallod neki, mit tettél, és rábízod a döntést, de te javasolod a szakítást.
Ne kefélj félre, ha nem bírod utána lelkileg :P
Amúgy tök mindegy mit csinálsz, buktad... ha dob azért, ha nem mondod el és maradtok együtt akkor majd lelkizel magadban, vagy épp maradsz egy olyan nő mellett aki igazából kevés neked, csak gyáva vagy ezt bevallani mert még mindig jobb, mint a marokmarcsa :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!