Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány sír egy fiú után, akkor szereti őt?
Figyelt kérdés
Esetleg amiatt sír, hogy nem akarja megbántani vagy döntésképtelen, stb...?2012. aug. 14. 18:38
1/8 ASOT válasza:
általában azért szoktak sírni mert:
a, foglalt és sosem lehet az övé
b, megcsalta elhagyta
c, a pasi nem akar tőle semmi a csaj meg fülig szerelmes belé.
2/8 A kérdező kommentje:
"b" verziónál ki csalt meg/hagyott el kit?
2012. aug. 14. 18:40
3/8 ASOT válasza:
jajj istenem..pfff :)
Hát a pasi megcsalta elhagyta a lányt, vagy csak szakított a Pasi a lánnyal. Stimmt? :)
4/8 ASOT válasza:
amúgy elég ritka az ha a nő azért sír mert szereti a pasit és a pasi is szereti őt.
Akkor általában boldog és vidám..és nem sír még boldogságtól sem sír. Mert vidááááááááám
5/8 A kérdező kommentje:
Értem. Most szakított velem a barátnőm nemrég és egyik eset sem áll fenn. Mikor megbeszéltük a dolgokat, akkor mondta, hogy rengeteget sírt, mert nem tudta, hogy mit tegyen. Én szerettem volna vele maradni és ezt tudta is.
2012. aug. 14. 18:47
6/8 anonim válasza:
ez attól is függ hogy mennyit voltatok együtt..bnőm már egyáltalán nem volt szerelmes a volt barátjába de ő is nagyon sírt amikor szakított a sráccal..de ők régóta együtt voltak.
7/8 A kérdező kommentje:
Mi csak 3 hónapig, de nem hitte el nekem, hogy fontos nekem ő. Lehet emiatt is szakított. :(
2012. aug. 14. 18:53
8/8 ASOT válasza:
érdekes ez a szakítás és nem is teljesen értem.... szerintem vannak gondok icipicit a lány agyában..(bocsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!