Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szólják meg az emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szólják meg az emberek, ha egyszerűen nem akarok barátnőt?

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt eldöntöttem, nem akarok barátnőt, mert soha nem értettem meg a nőket, nem tudom mire vágynak, és nem is jöttem ki ezért velük emberileg. A legtöbb férfival 2 perc alatt megvan a közös hullámhossz, de egyetlen nővel sem tudok egyszerűen kijönni. Úgy gondoltam ezt a dolgot jobb nem erőltetni, és jól megvagyok egyedül is, sportolok, tanulok, dolgozom, pénzt keresek, és megpróbálok a haverokkal szórakozni.

Mégis, valahányszor megkérdezik van-e barátnőm, és erre a válasz nincs, nem értik, hiszen nem nézek ki rosszul, sportos vagyok stb. és rögtön pl. melegnek néznek. "Na, biztos meleg, hogy mindig egyedül van". Vagy valami aberáltnak gondolnak. Pedig az ok tényleg csak annyi, hogy nem jövök ki a nőkkel, én nem vagyok se hazug, se taktikázós, csúszómászó ösztönlény. A szex számomra nem olyan fontos, mást meg egy nő eddig nem tudott nekem adni.

2012. aug. 14. 12:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3%

Nincs semmi kitartásod!

Egy nőért harcolni kell!

2012. aug. 14. 13:20
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Nekem az a kedvencem, hogy jobban elviselik azt, hogy ha fiúkkal dugsz, mintha senkivel.

Ez ma a világ: aki nem dug, az vesztes.

2012. aug. 14. 13:33
 13/17 anonim ***** válasza:
85%

" Nincs semmi kitartásod! Egy nőért harcolni kell!"

Én már egy szalmaszálat nem teszek keresztbe egy lányért sem, nemhogy még harcoljak is érte! Öreg vagyok én már ahhoz.

29/F

2012. aug. 14. 13:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki úgy él, ahogy akar. Rám is furcsán néznek olykor, hogy mért nincs senkim (én amúgy szeretnék kapcsolatot), de mivel felszínes dolgokba nem megyek bele, megvárom amíg összejön valami komolyabb. Előbb-utóbb rátalál az emberre a szerelem, ha utóbb, hát utóbb. Attól, hogy más emberek máshogy gondolkoznak még nem adom fel önmagam. Tedd azt, amit jónak látsz és amihez kedved van, ne mások mondják már meg mi a normális és mi nem. Ne foglalkozz senkivel. Ez a Te életed, úgy éled, ahogy neked tetszik.
2012. aug. 14. 15:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Én a saját problémáim megoldását magamtól várom, nem hárítom másra, még ha hozzá kellemes dugás is társul sem.

9-es

2012. aug. 15. 15:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva én egy nyomásnak érzem a kapcsolatot.

Nálam is megvannak ezek a dolgok,sokan próbálkoztak már nálam,de a végén mindenkit leépítek,mert egyszerűen nem nekem való a párkapcsolat.

És én még meleg is vagyok,és nem,nem abból a fajtából,aki nem tudta magát elfogadni.Ugyanúgy kiállok azok mellett,akik pl házasodni akarnak,de én egyszerűen nem vágyok erre igazán.

Én nem nemekre bontanám ezt,egyszerűen inkább csak nem "értem az embereket".Én nem akarok összeragadni senkivel,mint a legtöbben.A magányt is nagyon jól viselem,sőt akkor érzem legjobban magam,ha egyedül lehetek.Vannak hobbik,amik lekötnek.

Másrészt én nem hiszek abban,hogy lehet "teljes" életet élni.Tehát karrier mellett emberi kapcsolatokat tartani,és mellette még a hobbikkal is foglalkozni.

Egy esetben jönnék össze valakivel,ha nagyon gazdag lenne.De ilyen nem igazán létezik,mert aki gazdag az csak használja az embereket.Idővel eldobja,lecseréli őket.

Amúgy meg azt vettem észre,hogy minden ember nagyon önző,csak magával foglalkozik,ha valaki kicsit is kedvességet mutat,vagy van benne empátia,azt meg kihasználják,amennyire csak lehet.

2018. aug. 23. 03:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Talán az a baja a többi embernek, hogy érzik benned a nőgyülölet csíráját ami számondra sem egészséges. Azért nem szép dolog egyetlen mondattal áthúzni a bolygó népességének felét. Miért, a férfiak mit tudnak neked nyújtani (emberileg)? Lehet a nőknél is több sikered lett volna, ha emberként kezelnéd őket. De ha nem is akarsz barátnőd, ez utóbbi akkor is hasznos lenne.

[link]

2018. aug. 26. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!