Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb a barátom 10 hónappal, nem nagyon gáz ez?
voltam ennyi idős, de sosem gondoltam arra, hogy gáz lenne, hogy pár hónappal idősebb a párom ,sőt évek se érdekeltek volna soha... erre tisztán emlékszem, persze volt egy két iszon dedós és visszamaradott oszttársam, akik max annyit tudtak hogy X Y ülnek a fán... de előbb utóbb leesett nekik, hogy gázak. azért vagy dedós mert ezen vagy kiakadva...
hogy jajj az ovistársaim mit szólnak majd, ha kiderül hogy én novemberi vagyok ő meg januári úújiszteeen jaaaaj vége a kisz 10 évesz életemnek juuuj
jajjj még gyakojin is bántanak, ojjyan cúúnák vadjtok jaaaj :(
Én ugyanígy 15 éves voltam, mikor összejöttem a nálam 13 hónappal fiatalabb osztálytársammal... Nem mondom, hogy nincsenek apró gondok abból fakadóan hogy fiatalabb, mert a fiúk nehezebben is komolyodnak meg, de azóta már én elmúltam 20, ő nemrég lett 19 :) Igaz volt 3 szakításunk, amikor 1-2 hónapot külön voltunk, általában ilyen komolyodási gondok miatt, de pont nemrég lettünk túl a 3. hullámon, és most nagyon jó a kapcsolat :) sokat komolyodott, megértette, hogy máshogy nem működik.. Én azt mondom hajrá :)
20/L
Lehetsz érettebb a korodnál, én is az voltam de mai szemmel visszanézve, így is dedósnak érzem magam :D
De az önbizalmadon építs, ha csak utolsónak voltál hajlandó megköszönni, aki bólogatott veled ;):)
Én vagyok akinek megköszönted.. Akárki is mondta, hogy egyetértek a kislánnyal, nem.. Csak elmondtam a tapasztalataimat, amiből láthatta, hogy van értelme az egésznek :) Én is dedósnak tekintem a 15 éves önmagamat (pedig tudom hogy tényleg picit érettebb volt mindig is az érzelmi intelligenciám), pedig akkor azt hittem, hogy húú de felnőttes vagyok :) Tapasztalat nélkül senki se lehet tapasztalt :) Egy 15 éves lány pedig még aztán nem nagyon tapasztalhatott semmit :) Ami nem baj, addig jó, míg a korához méltóan viselkedik, ahogy pl ő is :)
Visszatérve kedves kérdező, nehéz elfogadni hogy mások mit gondolnak.. és pont abban a korban vagy, amikor mindenki véleménye számít picit, és bántó lehet, még ha homlokegyenest nem is értesz egyet velük.. Én most a párommal ilyen téren is hasonló helyzetben vagyunk, nemrég szétmentünk 4 hónapra, és a barátaink kiutáltak, mondván szerintük nekünk beszélnünk se kéne ezek után, stb... Az ilyenek nem is barátok, nem kell törődni velük :) Nehéz, engem is bánt, de próbáld meg olyan emberekkel körülvenni magad, akik szeretnek és támogatnak!
Hát igen..fiatalabb koromban nekem is megfordult a fejemben, hogy mit szólnak hozzá a tobbiek, mert egy év volt koztunk az akkori barátommal. Most tetszik egy srác, aki tobb, mint 2 évvel fiatalabb nálam, és ha nem lenne ekkora távolság kozottunk, egyáltalán nem gondolkoznék rajta, hogy osszejojjunk-e.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!