Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig abba szeretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig abba szeretek bele akiről tudom, hogy nem lehet köztünk semmi?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és eddig csak olyan emberekbe voltam szerelmes, akikről tudtam, hogy tuti nem lehet köztünk semmi. Ez miért van?:O Van valami magyarázata, vagy egyszerűen csak ezeket fogom ki?
2009. júl. 21. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak ezeket fogod ki... :)
2009. júl. 21. 13:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Fantasztikus... :) Ezért nem volt még sose pasim:D
2009. júl. 21. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azért van, mert mindig az kell ami soha nem lehet a tiéd! És így a legizgalmasabb és azért sóvárogsz utána. Nekem úgy szokott lenni, h ameddig nem kapok meg vkit addig nagyon tetszik, kell utána meg mikor megkaptam már nem is olyan izgalmas.
2009. júl. 21. 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy egyszerűen csak ezeket fogod ki és ennyi de azt ne felejtsd el hogy a tiltott gyümölcs mindig édesebb.
2009. júl. 21. 15:14
 5/6 A kérdező kommentje:
De ez annyira idegesítő... Mert vágyom arra hogy legyen valakim, és mindig AZ kell aki nem lehet, mert korkülönbség, meleg, családos, stb... Dehát ha így folytatom sosem lesz.
2009. júl. 21. 15:25
 6/6 anonim ***** válasza:

szia! én is ebben a cipőben járok ,hogy mindig abba vagyok szeretlmes,aki nem lehet az enyém. És pont ez az,ami miatt ők kellenek nekünk.Hidd el ha elérhetőek lennének,nem kellenének.

Járj nyitott szemmel,én is azt próbálom tenni.:)

L/16

2009. júl. 21. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!