Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem lesz ithon a hétvégén mit gondoltok elmenjek nélkule bulizni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 15:07
11/27 anonim válasza:
Igen is menjél el. De ha kitudódik, hogy megcsaltad akkor nem biztos hogy találsz még egy olyan balekot aki ezt megengedi.
12/27 A kérdező kommentje:
én idaig sem csaltam meg és ezután sem fogom én nem azért megyek,hogy megcsaljam csak élvezni az életet most vagyok fiatal!!:)
2012. aug. 11. 15:35
13/27 anonim válasza:
szólj neki, mondd el kikkel mész, hidd el, nem fog rajta izélni, mert elmondtál mindent. és az jól tud esni ha buli közben legalább 10percre felhívod hogy hiányzik neked :P meglátod, nem fogtok veszekedni
14/27 A kérdező kommentje:
ja bár ugy volna de volt rá példa,hogy az ő haverjaival mentem és akkor is olyan nagy problema volt,inkabb elmegyek a barátnomhoz az nem olyan mind a buli nem?
2012. aug. 11. 16:16
15/27 anonim válasza:
úristen az tényleg nem olyan, mert AZ MÉGROSSZABB!
Na jó nem is, az tényleg nem olyan, abban nincs is semmi. BÁR ha már elmentek pl mekibe vagy akármi, aaaz már majdnem!
16/27 anonim válasza:
Ha tényleg szeretné Téged a barátod,és nem akarna kisajátítani,akkor ez valószínűleg nem okozna Neked és Neki ekkora problémát,hanem értelmesen megtudnátok beszélni.Mivel azonban Ő ilyen negatívan áll hozzá a dolgokhoz,szerintem eleve a kapcsolatotok sem a legjobb.Mindenesetre én szólnék Neki,és szépen elmennék.Lehet,hogy még keresnék is helyette egy olyat,akinél alap a bizalom.
17/27 walk w1th mee válasza:
Igen de csak ha csihánylevest csinálsz
18/27 anonim válasza:
16:42-es tökéletesen megfogalmazta!
19/27 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele és mondta,hogy menyek nyugottan ahova akarok,de tudom ugyis vita lenne belole elmegyek a baratnomhoz
2012. aug. 11. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!