Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vezesem rá hogy megmondja szeret e vagy nem?
Figyelt kérdés
Facebookon beszelgetunk de nem akarok ra kerdezni.. Valakinek otlet h tudnam ravezetni?#Facebook #ravezetes
2012. aug. 10. 22:00
1/6 anonim válasza:
Hé kicsi lány ouw szia hello
Szeretsz vagy nem b+?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék csak így szimplán rákérdezni:/
2012. aug. 10. 22:05
3/6 anonim válasza:
Mert ha kimondja vagy a Facebook-on leírja, hogy szeret akkor változni fog valami? Rávezetni erre valakit? Akkor már miért nem kierőszakolni?
Tudod ha én kimondom a páromnak, hogy szeretem azt én nem tudhatom. Ha a páromnak könnyen és boldogabb az élete velem akkor ő tudja, hogy szeretem. Számítanak a szavak valamit a facebook-on ha nincs melletted, hogy megmutassa?
4/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy vannak jelek amik arra utalnak tetszetek neki.. Ès ezt a rávezetést arraértem higy ha netán tetszek akk megmondaná ha nem akk nem
2012. aug. 10. 22:12
5/6 anonim válasza:
Az más! Megkérdezheted tőle, hogy ha ezt vagy azt a ruhát vegyem fel és szerinted melyikben lennék csinosabb? Ha tetszel neki akkor jelezni fogja ha nem akkor egyértelmű nemde?
6/6 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok :D
2012. aug. 10. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!