Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hová tűntek ezen oldal jófej...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek ezen oldal jófej és híresebb kommentelői?

Figyelt kérdés

Eltűntek vagy törölték őket? vagy én vagyok zakkant?

Vannak 3-4 en akik mindig jó válaszokat adtak, meg tegnapról a zakkant Karesz is eltűnt az új gyerek.

2012. aug. 10. 21:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Oh köszönöm! Ne istenítsetek, csupán én is ember vagyok. :)
2012. aug. 10. 21:24
 12/21 anonim ***** válasza:
Mármint úgy értettem, hogy más írt ki olyan kérdést, ami rájuk vonatkozott, a kérdésben egy gyakran válaszoló, nick nevét el nem rejtő arccal. Mert rájöttem, nem voltam teljesen egyértelmű, de lehet, hogy értetted. Igen, én is hiányolom őket, mert azért csak összeáll egy kép róla, ha valakinek a válaszait gyakran olvasod...
2012. aug. 10. 21:27
 13/21 anonim ***** válasza:
Kareszpapi szerintem épp a kérdésen röhög.
2012. aug. 10. 21:27
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Elvesztették a szüzességüket
2012. aug. 10. 21:28
 15/21 anonim ***** válasza:
nem lehet folyton gyakorin lógni:D
2012. aug. 10. 21:28
 16/21 anonim ***** válasza:
Aki túl sok kérdésre választ ad, az valószínűleg a gépnél kockul egész nap. Mint például a Császárnő is, aki nem nagyon ad hasznos válaszokat.
2012. aug. 10. 21:33
 17/21 anonim ***** válasza:
titánok harca XD
2012. aug. 10. 21:48
 18/21 anonim ***** válasza:

"Elvesztették a szüzességüket"

ahhhhXDXDXD

hát igen, ez van sajnos. akinek normális kiegyensúlyozott élete van, mikor jönne ide napi szinten válaszolni, órákon át.

2012. aug. 10. 21:48
 19/21 anonim ***** válasza:
és ez a párkapcsolatokba.. adom (Y) xd
2012. aug. 10. 22:54
 20/21 anonim ***** válasza:

szerintem vagy megunták vagy elegük lett vagy nyaralnak...

attol h valaki itt log attól még nem kocka, lehet h végez és a nap végén munka után ül ide, vagy unalombol, egy bizonyos korosztály, már más mint a 15-18.

van munka és hát egymással is nehezebben tudnak ismerkedni mert a legtöbb ugye dógozik....

én is általában este 7 kor érek haza hétköznap. és akkor ülök ide! és talán hétvégén ha ráér valaki akkor valamit összehozunk.

26/F

2012. aug. 10. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!